Στο Στοίχημα οι εκλογές στη Ραφήνα – Τα φαβορί και οι αποδόσεις!


Αντίστροφα μετράμε μέχρι το πρωινό που θα στηθούν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων στις 26 Μαΐου.


Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν, κάθε μέρα δημοσιοποιείται και από ένα κείμενο για δημοσκοπήσεις αλλά και δήθεν αντικειμενικές προγνώσεις για το ποιος θα είναι τελικά στον Δημαρχιακό θώκο της Ραφήνας την επόμενη ημέρα, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι αποδόσεις.

Από τις αποδόσεις λοιπόν μπορούμε να μάθουμε ποια είναι τα φαβορί, πού μπορεί και αν θα «σκάσει» η έκπληξη, αλλά και ποιος θα είναι σε πλεονεκτική θέση τη δεύτερη Κυριακή.

Για τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, σύμφωνα με ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά site, το stoiximan.gr,  η κυριαρχία του Ευάγγελου Μπουρνούς, νυν Δημάρχου, δεν αμφισβητείται, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις αφού δίνει μόλις 1.18.

Στον δεύτερο γύρο φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει τον Γιώργο Χριστόπουλο, η απόδοση του οποίου είναι στο 6.50.

Πολύ μικρές είναι οι πιθανότητες του Βασίλη Πιστικίδη με απόδοση 12.00.

Όσο για τους υπόλοιπους διεκδικητές, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το irafina.gr, καθώς οι πιθανότητες τους να διεκδικήσουν, όχι την Δημαρχεία, αλλά την είσοδο τους τη δεύτερη Κυριακή, είναι απειροελάχιστες.

Χαρακτηριστικά η απόδοση για τον Δαμιανό Φαφούτη είναι στο 30.00, για τον Χρήστο Τσαλαπατάνη στο 50.00, όπως και για τον Ανδρέα Βασιλόπουλο που και αυτός δίνει 50.00.

Με πληροφορίες από το stoiximan.gr