Στο τιμόνι του Αήττητου Σπάτων ο Δημητρίου

Νέος προπονητής στον Αήττητο Σπάτων ανέλαβε ο Πέτρος Δημητρίου. Μετά από την παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από τους νεοφώτιστους, η διοίκηση επέλεξε τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος είχε εργαστεί στα Σπάτα και πριν από 10 χρόνια.

Τελευταία, ο Δημητρίου εργάστηκε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης και την Πεύκη, τον Αχαρναϊκό και τον Παναιγιάλειο.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την πρόσληψή του, σημείωσε: «Επιστρέφω στα Σπάτα για συναισθηματικούς λόγους ύστερα από 10 χρόνια. Με προσέγγισε πολύ ωραία ο κ. Κατσιγιάννης κι ο κύριος Δουφεξής κι ο τρόπος που μιλήσαμε με κέρδισαν. Η αγάπη του κόσμου κι η παρότρυνση να αναλάβω την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, ήταν κάτι που επίσης δεν μπορούσα να παραγνωρίσω.

Μου αρέσουν τα δύσκολα, ο Αήττητος είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που είναι στην Αθήνα, η Football League είναι η κατηγορία, όπου μετράω πάνω από 300 ματς σε επαγγελματικές κατηγορίες.Πιστεύω ότι αν καλύψουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν, η ομάδα θα μπορέσει να είναι του χρόνου στη Super League 2».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την αποχώρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη, η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Πέτρος Δημητρίου ο οποίος το Σάββατο (22/12) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση».

onsports.gr

Διαβάστε επίσης