Στοίχημα: Αναγκασμένη να πετύχει

Λίγες μέρες απομένουν για την επίσημη έναρξη του Ευρωμπάσκετ, το οποίο φέτος συνδιοργανώνεται από τέσσερις χώρες. Αυτές είναι η Ιταλία, η Γερμανία, η Γεωργία και η Τσεχία.

Φτωχός συγγενής η Βουλγαρία

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες σε κάποια μακροχρόνιες επιλογές για στοιχημα eurobasket. Αρχικά, στον πρώτο όμιλο η Βουλγαρία αναμένεται να αποτελέσει τον φτωχό συγγενή. Έχοντας να αντιμετωπίσει Ισπανία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο και τη διοργανώτρια Γεωργία, ζήτημα είναι αν θα κάνει κάποια νίκη η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ. Και μόνο που έφτασε στα τελικά αποτελεί μεγάλη υπέρβαση. Μπορεί να παλέψει και να κλέψει κάποια νίκη από Βέλγους, Γεωργιανούς ή Μαυροβούνιους, αλλά μέχρι εκεί. Υστερεί τόσο σε βάθος, όσο και σε εμπειρία. Το under 1,5 στο σύνολο των νικών της στον όμιλο παίζεται άνετα στο 1.50.

Διπλή… πρόκληση από την Εθνική

Όσον αφορά την Εθνική μας ομάδα υπάρχουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά το over 4,5 των νικών της στον όμιλο πληρώνει 2.10 και φαντάζει εξαιρετικά πιθανό. Ουσιαστικά ψάχνουμε το απόλυτο των νικών. Η μόνη ομάδα που μπορεί να μας δυσκολέψει είναι η γηπεδούχος Ιταλία. Καλός-χρυσός ο Γκαλινάρι, αλλά δύσκολα θα οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη επί της εξαιρετικής φουρνιάς που έχει στα χέρια του ο Ιτούδης. Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι η Κροατία, η Ουκρανία, η Μεγάλη Βρετανία και η Εσθονία. Δεν πρόκειται να μας απειλήσουν.

Εδώ υπάρχει και ένα λάθος στις αποδόσεις. Εφόσον ουσιαστικά θα κοντραριστούμε με τους Ιταλούς για την πρώτη θέση, δεν γίνεται να πληρώνει η πρωτιά της Εθνικής μας 1.50 και το over 4,5 στις νίκες της 2.10. Είναι δυσανάλογο.

Φυσικά πολύ καλή περίπτωση φαντάζει και η κατάκτηση ενός μεταλλίου από την Εθνική μας στο 2.00. Πραγματικά η συγκεκριμένη φουρνιά δεν γίνεται να αποτύχει. Με Σλούκα, Καλάθη στα γκαρντ, τους Ντόρσεϊ, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη να έρχονται από εξαιρετική σεζόν και τον Αντετοκούνμπο σε τρελά κέφια δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Βουλγαρία under 1,5 νίκες στον όμιλο 1.50
Ελλάδα over 4,5 νίκες στο όμιλο 2.10
Να κερδίσει μετάλλιο η Ελλάδα 2.00

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.