Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός και ο πατέρας που κρατούσαν αιχμάλωτη 19χρονη (φωτό)

Aκόμα μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως συνελήφθη «αστυνομικός» με συμπεριφορά και χαρακτηριστικά κακοποιού και προαγωγού.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ όταν μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του συγκεκριμένου και να ζητήσει βοήθεια από τους θαμώνες μιας καφετέριας στην περιοχή.

Η νεαρή αμέσως μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης και εξιστόρησε στους αστυνομικούς τα κατορθώματα του «συνάδελφου» τους. Την άκουγαν άφωνοι να καταγγέλλει ότι «την κρατούσε παράνομα για περιπου έναν μήνα στο διαμέρισμά του και με την απειλή όπλου την εξέδιδε με τη βία». Όμως το δράμα της κοπέλας είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, «ο πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους».

Δείτε ακόμα:  Βροχερός ο καιρός την Τρίτη με χαμηλές θερμοκρασίες

Αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων που ανέλαβαν την υπόθεση συνέλαβαν τον 39χρονο αστυνομικό ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και το αυτοκίνητό του βρέθηκαν δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια, συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρός δίσκος και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Επίσης, στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης βρέθηκαν αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρι και συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση ενώ θα γίνει και ιατροδικαστική εξέταση. Όσον αφορά στον 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο πατέρας της 19χρονης:

Δείτε ακόμα:  Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Aναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Δείτε ακόμα:  Παραλίγο νέα τραγωδία! Eργάτης γλίτωσε από πτώση κοντέινερ

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,
δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,
(3) συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,
(3) κάρτες μνήμης,
φωτογραφική μηχανή,
σκληρός δίσκος και
φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων ( USB ).
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,
μαχαίρι και
συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα».

zougla.gr