Στον Γέρακα η Μαρίνα Πατούλη – Η ερώτηση που κόλλησε στον τοίχο Λιάγκα και Σκορδά (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει από την Μαρίνα Πατούλη πως είναι η σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη και εκείνη του απάντησε με μια ερώτηση – φωτιά.

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε την Παρασκευή στην παρέα του «Πρωινού» σε ζωντανή σύνδεση από τον Ιππικό Όμιλο Αθηνών στον Γέρακα όπου κάνει μαθήματα ιππασίας. Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 για τον Πολιτισμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση βρέθηκε το τελευταίοα διάστημα στο μάτι του κυκλώνα λόγω του επεισοδιακού χωρισμού της με τον σύζυγό της, Περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη που αιφνιδίασε τους πάντες.

Δείτε ακόμα:  Κατάληψη - 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος: Η απάντηση του Συλλόγου Γονέων στην Αγωνιστική Συσπείρωση

Παίρνοντας πρώτος τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Μαρίνα Πατούλη ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον εν διαστάσει σύζυγό της μετά από τις «αψιμαχίες» που παρακολουθήσαμε πριν από λίγο καιρό και τις εναλλάξ «πολεμικές» δηλώσεις στα μίντια.

Όμως η Μαρίνα Πατούλη αποδείχθηκε «γάτα» και, απάντησε με μια δική της ερώτηση.

«Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη Σκορδά, γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε» είπε η Μαρίνα Πατούλη και η θερμοκρασία στο πλατό έπεσε απότομα.

Δείτε ακόμα:  Μάτι: Για εμπρησμό από αμέλεια θα δικαστεί ο 67χρονος που ξεκίνησε τη φωτιά καίγοντας ξερά χόρτα στο Νταού Πεντέλης

Το φίδι από την τρύπα ανέλαβε να βγάλει η Φαίη Σκορδά, η οποία παραδέχτηκε ότι σχετικά δημοσιεύματα έχουν δει το φως τον τελευταίο καιρό.

«Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε.

Δείτε ακόμα:  Δύο νέες προσλήψεις στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος

Αυτό που ακούγεται, όχι ότι δεν το κάνουν κάποια ζευγάρια, και καλά κάνουν οι άνθρωποι, αλλά η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική. Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας. Οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν», απάντησε η παρουσιάστρια βάζοντας τελεία και παύλα στην συζήτηση.

ieidiseis.gr