Studio Anastasia’s Pilates! Αν αγαπάς το σώμα σου, έλα σε εμάς

Στο Studio μας προσφέρουμε εξατομικευμένη και μεθοδευμένη εκγύμναση. Η πολυετής διδακτική μας πείρα και η δραστηριοποίηση μας στον χώρο της άσκησης και της ευεξίας συντελούν στην εξάπλωση της μεθόδου Pilates.

Το Anastasia’s Pilates είναι το πρώτο στούντιο που άνοιξε στη Ραφήνα και παραμένει στην κορυφή των επιλογών σας…

➤ Στην πρώτη επίσκεψη

Κλείνοντας ένα τηλεφωνικό ραντεβού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα πρώτο δωρεάν μάθημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα ενημερώνοντας μας τι σας ενδιαφέρει να δυναμώσετε ή να φροντίσετε στο σώμα σας. Ταυτόχρονα θέλοντας να κάνουμε την πρώτη αυτή γνωριμία σας ουσιαστική, ζητάμε να σημειώσετε τυχόν ορθοπεδικές ή παθολογικές ευαισθησίες για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το κατάλληλο ασκησιολόγιο για εσάς.

➤ Τι να έχετε μαζί σας

Θα χρειαστείτε να έχετε άνετα ρούχα για την άσκηση. Προτιμήστε να μην σας σφίγγουν και να μην είναι πάρα πολύ φαρδιά. Ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες και μια πετσέτα για να χρησιμοποιήσετε στα στρώματα και τα όργανα είναι απαραίτητα. Υπάρχουν αποδυτήρια για να αλλάξετε και ντουλάπια για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα κατά την ώρα του μαθήματος.

➤ Ωράρια

Στο Studio μας θα βρείτε μαθήματα σε όλη την διάρκεια της ημέρας, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Για να έχετε περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους ρυθμίσεις που έχει το κάθε στούντιο στην περιοχή που λειτουργεί επικοινωνήστε μαζί μας).

➤ Τμήματα

Ξεκινώντας τα μαθήματα σας σε εβδομαδιαία βάση μπορείτε να ενσωματωθείτε στα ομαδικά τμήματα. Η ουσιαστική διαφοροποίηση των ομαδικών αυτών μαθημάτων είναι ότι είστε μέλος μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που γυμνάζονται. Ο καθένας όμως από εσάς ακολουθεί ένα προσωπικό ασκισιολόγιο που θα τον βοηθήσει ουσιαστικά να δυναμώσει το σώμα του. Αυτός είναι και ο λόγος που στο πρώτο δοκιμαστικό δωρεάν μάθημα συμπληρώνετε μια φόρμα με τυχόν ορθοπεδικές ή παθολογικές ευαισθησίες.

➤ Τι να περιμένω μετά το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα;

Έχοντας ολοκληρώσει το δοκιμαστικό μάθημα θα νιώθετε πως σχεδόν δεν έχετε κάνει τίποτα! Τέλεια! Αυτό χρειάζεται το σώμα για αρχή. Να ξεκουραστεί, να τεντωθεί και να αποφορτιστεί από την ένταση που έχει συσσωρεύσει χρόνια τώρα. Το βάρος από την πλάτη σας θα έχει φύγει και η μέση σας θα μπορεί να κινείται ελεύθερα χωρίς να καταπονεί τα ισχία και τα πόδια. Θα νιώσετε την επίδραση της σωστής άσκησης στην περιοχή της κοιλιάς με την αίσθηση πως έχει μαζέψει, γιατί υπάρχει ο σωστός τρόπος να κάνετε κοιλιακούς και να σας …αρέσει! Ο βραδινός σας ύπνος θα είναι απαλλαγμένος από την σωματική κούραση και οι αναπνοές που έχετε κάνει έχουν οξυγονώσει όλο το σώμα και το μυαλό σε κάθε κύτταρο του. Μόλις κάνατε ένα θαυμάσιο δώρο στον εαυτό σας. Συνεχίστε και το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί!

➤ Πόσο συχνά να γυμνάζομαι;

Προτείνουμε να γυμνάζεστε εβδομαδιαία τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Είναι μια καλή συχνότητα για να μπείτε σε πρόγραμμα. Έχοντας σταθερή παρουσία στα μαθήματα σε σύντομο διάστημα θα δείτε τις αλλαγές που επέρχονται στο σώμα, στην στάση σας και στην διάθεση σας. Έχοντας υιοθετήσει την συνήθεια της άσκησης μπορείτε να διαφοροποιήσετε την συχνότητα των μαθημάτων σας σε τρείς φορές εβδομαδιαίως, που είναι και το ιδανικό. Μπορείτε να ορίσετε το πρόγραμμα σας σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα σας εξυπηρετεί, σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο σας. Στα studios μας το πρόγραμμα είναι ευέλικτο γιατί η άσκηση σας εξατομικεύεται μέσα στα ομαδικά μαθήματα. Αυτό σας δίνει πληθώρα επιλογών για να δημιουργήστε το προσωπικό σας ωράριο και να το τηρείτε. Μην χάνετε χρόνο, σήμερα μπορείτε να βρείτε τον δικό σας χώρο ευεξίας και άσκησης.

➤ Ιδιαίτερα μαθήματα

Πολύ μαθητές έχουν την ανάγκη να προσεγγίσουν την μέθοδο Pilates αρχικά μέσα από τα ιδιαίτερα μαθήματα και στην συνέχεια να ενσωματωθούν στα ομαδικά. Σε αυτήν την περίπτωση οι ώρες των μαθημάτων σας ορίζονται με τον δάσκαλο που θα σας κάνει το μάθημα και εσάς. Οι ώρες ποικίλουν ανάλογα με το πρόγραμμα του δασκάλου και τις ώρες που υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα.

➤ Γιατί να προτιμήσω τα ιδιαίτερα μαθήματα;

Η ολοκληρωτική προσωπική επαφή του δασκάλου με τον μαθητή και η ευχέρεια του χρόνου που έχετε δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα πιο εντατικό, προσαρμοσμένο στους ατομικούς σας στόχους σας ή τις ειδικές ανάγκες σας;

➤ Θεραπευτικό Pilates

Στο Studio Anastasia’s Pilates η βάση της διδασκαλία μας είναι και θεραπευτική. Πολλοί νιώθουν δυσκαμψία στην πλάτη, ενόχληση στην μέση, βάρος στον αυχένα, κούραση στα χέρια από τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο. Εάν έχετε τραυματιστεί ή έχετε ολοκληρώσει τις φυσιοθεραπευτικές σας συνεδρίες, ο καταλληλότερος τρόπος ενδυνάμωσης και ουσιαστικής αποκατάστασης είναι η μέθοδος Pilates. Σημαντική πρόοδος σημειώνεται σε χρόνιες συνθήκες όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, οι μετεγχειρητικές περίοδοι, οι ορθοπεδικές επεμβάσεις στο ισχίο ή το γόνατο κ.α.Έρευνες δείχνουν ότι το Pilates μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία.
Συζητήστε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόγραμμα θεραπείας.

➤ Κερδίστε από τις προσφορές!

Τώρα έχετε βρει την γυμναστική που σας ταιριάζει. Κερδίστε επιπλέον μαθήματα από τις προσφορές των τριπλών ή πενταπλών πακέτων που θα βρείτε στα studios και επενδύστε στον εαυτό σας! Επιπλέον κάθε studio μπορεί να έχει επιμέρους εποχιακές προσφορές ή μειωμένες τιμές για ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες.

Ρωτήστε και ενημερωθείτε.

Anastasia’s Pilates

Διεύθυνση : Έλλης Αλεξίου 1,Ραφήνα 19009
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2294026648
Email : info@anastasiaspilates.gr