Συγκλονίζει η Ηρώ Μουκίου: «Ήρθε αθόρυβα από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα»

Η Ηρώ Μουκίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On time και τη Σίσσυ Μενεγάτου, όπου αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με έναν εμμονικό θαυμαστή της.

«Έχω ζήσει το φόβο από τέτοια περιστατικά, με αποκορύφωμα έναν εμμονικό άνθρωπο, ψυχικά διαταραγμένο όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο οποίος για ένα μεγάλο διάστημα με παρακολουθούσε διαρκώς. Τον έβλεπα παντού μπροστά μου. Στα πιο απίθανα μέρη. Τον πρώτο καιρό δεν το κατάλαβα, δεν μιλούσε, απλώς με κοιτούσε. Κάποια στιγμή άρχισε να παίρνει τηλέφωνο αργά τη νύχτα, τον έβλεπα μπροστά μου όταν επέστρεφα από το θέατρο στο σπίτι», είπε αρχικά η Ηρώ Μουκίου.

Η Ηρώ Μουκίου πρόσθεσε επίσης: Είχα ενημερώσει την αστυνομία, αλλά επειδή εκείνος δεν έκανε κάτι αποδεδειγμένα επικίνδυνο μέχρι τότε, η αστυνομία περιορίστηκε σε συστάσεις. Ώσπου ένα βράδυ ήρθε κρυφά, αθόρυβα από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα. Ευτυχώς αντέδρασα πολύ γρήγορα, τον χτύπησα και άρχισα να τρέχω φωνάζοντας. Είχα μόλις πάρει το πρώτο μου κινητό και μπόρεσα να καλέσω την αστυνομία. Από τότε μου έχει μείνει και κοιτάζω πάντα γύρω και πίσω μου».

Δείτε ακόμα:  Το ξέσπασμα του Κώστα Κρομμύδα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - "Νόμιζε ότι θα έφευγε για διακοπές;" (βίντεο)

zappit.gr