Συγκλονίζει η Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου, ακούω την τηλεόραση γιατί δεν μπορώ να δω» (βίντεο)

Στη θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας» στο θέατρο «Προσκήνιο» πρωταγωνιστεί η Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, τόσο για την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια σειρά, όσο και για την ηλικία της και το πρόβλημα στα μάτια της.

«Δεν αισθάνομαι καθόλου αγχωμένη, ενώ συνήθως είμαι. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και είναι όλοι υπέροχοι ηθοποιοί» δήλωσε αρχικά για την παράσταση που θα την δούμε φέτος.

«Δεν νομίζω να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Το γεγονός ότι εγώ έχω χάσει την όρασή μου σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να μου λένε την παραμονή ‘πάρε δέκα σελίδες και μάθε τες για αύριο’, οπότε θα ήταν κάπως δύσκολο. Κουβεντιάζω στην τηλεόραση, ακούω, γιατί δεν μπορώ και να δω».

Για το αν σκέφτεται να ολοκληρώσει την πορεία της στην υποκριτική: «Υποκριτικά θα μου βάλουν τελεία, γιατί εγώ δεν θα μπορώ, δεν θα είμαι σε θέση. Είμαι πια 86 ετών. Είναι μια ηλικία που θα μπορούσαν να σταματήσω αλλά δεν θέλω καθόλου. Μου έχουν κάνει μια πρόταση για το 2024 να παίξω στο Εθνικό Θέατρο. Το 2024 μου φαίνεται πολύ μακριά, μπορεί εγώ να μην υπάρχω πια ή να μην είμαι σε θέση».

Δείτε όσα είπε

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.