Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Κάθε μέρα πάω στον τάφο του και του κάνω παρέα

Τα λόγια της σπαρακτικά. «Δεν φεύγει ο πόνος» λέει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ. Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από την ημέρα που άγνωστοι εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο λίγα μέτρα από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μια μέρα μετά το 40ήμερο μνηνόσυνό του, μίλησε στην εκπομπή T-live στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου, ζήτησε να επικηρυχθούν οι δράστες της δολοφονίας του παιδιού της και αποκάλυψε ότι καθημερινά πάει στον τάφο του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ετάφη στο Καλλίφυτο της Δράμας.

«Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή; Τι τους έφταιξε το παιδί μου; Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή;» είπε η χαροκαμένη μάνα.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Οι αλλαγές της ενημέρωσης και για τα εμβόλια

«Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα» συνέχισε.

newsit.gr