Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: Ψήθηκε το μυαλό μου, ένιωσα ότι είμαι νεκρός

Μια συγκλονιστική περιγραφή για την περιπέτεια υγείας που πέρασε έκανε ο Μάριος Ιορδάνου στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι έφτασε στο σημείο να νιώθει ότι ήταν νεκρός.

«Συνέβη πριν από την πανδημία… Ήμασταν σε περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα με την Σοφία, τη γυναίκα της ζωής μου, όταν ξαφνικά, απότομα, από το πουθενά έχασα το φως μου. Χάθηκαν οι παλμοί, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπάει. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Ήμουν σε μια ωραία φάση της ζωής. Είχαμε πάει πριν στον Αρκτούρο, ήμασταν καλά. Εγώ αθλητικός, υγιής, δεν έχω κάνει καταχρήσεις. Σε καταπληκτική ψυχοσωματική κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Όταν συνέβη αυτό, λοιπόν, χάνω το φως μου. Τυφλώνομαι. Η καρδιά μου σταματάει να χτυπάει στην κυριολεξία. Όλα μαυρίζουν γύρω μου και χάνω τις αισθήσεις μου. Νιώθω ότι πεθαίνω. Αρχίζει και βομβαρδίζεται ο εγκέφαλος μου. Πάθαινα το ένα ισχαιμικό μετά το άλλο όπως έδειξε αργότερα και η μαγνητική τομογραφία. Ο εγκέφαλός μου θύμιζε τον βομβαρδισμό του Βερολίνου. Πραγματικά, στην κυριολεξία, ψήθηκε το μυαλό μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πραγματικά ότι έχω πάει στην άλλη όχθη. Ένιωσα ότι είμαι νεκρός. Όμως παράλληλα ένιωθα μια περίεργη χαρά. Έλεγα στη Σοφία πως ‘χαίρομαι πάρα πολύ για όσα ζήσαμε! Θα ‘θελα να ζήσω παραπάνω για να ζήσω πράγματα μαζί σου αλλά χαίρομαι γιατί ζήσαμε, όχι μία, δέκα ζωές μαζί’. Από αυτό έβγαλα ότι κανείς δεν μπορεί να σου πάρει τη χαρά από τη ζωή σου αν εσύ δεν το αφήσεις. Ούτε καν ο θάνατος» πρόσθεσε ο Μάριος Ιορδάνου.

Δείτε ακόμα:  Έλλη Τρίγγου: «Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου! Καμία γυναίκα μόνη από εδώ και στο εξής»

«Όταν η Σοφία πήρε το φορτηγό, το έβαλε μπροστά για να φύγουμε, βρίσκω ξανά τις αισθήσεις μου, δαγκώνομαι και λέω “όχι ρε φίλε, όχι θάνατε σήμερα δεν θα με πάρεις. Μια μέρα θα με πάρεις αλλά αυτή η μέρα δεν θα είναι σήμερα”. Και έβαλα έναν στόχο στο μυαλό μου. Τον λατρεμένο μας σκύλο, το ροτβάιλερ μου, τον Μπράντο. Και έλεγα στη Σοφία πως δεν θέλω να πεθάνω πριν αγκαλιάσω τον σκύλο μου», ανέφερε.

Δείτε ακόμα:  Έτοιμος να υπογράψει για το Πρωινό ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Ποιος ο ρόλος του

news.gr