Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Κανένα σωφρονιστικό σύστημα για τέτοια κτηνόμορφα άτομα»

Να μην υπάρξουν άλλα κορίτσια, όπως την Ελένη, τη Γαρυφαλλιά και την Καρολάιν, ευχήθηκε ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας που τον Νοέμβριο του βιάστηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο, ως ένας γονιός που βίωσε τη δραματική απώλεια του παιδιού του. Ο κ. Τοπαλούδης ζήτησε αυστηροποίηση των ποινών, ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξει άλλη Ελένη, άλλη Γαρυφαλλιά, άλλη Καρολάιν…

«Θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές. Σωφρονιστικό σύστημα για τέτοια κτηνόμορφα άτομα δεν πρέπει να υπάρχει. Μπορεί να είναι μόνο τιμωρητικό. Να δέχονται ολόκληρη την ποινή των ισοβίων. Να μην τους δίνεται καμία άδεια» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει το Κράτος με τους θεσμούς τους να βοηθήσει τους γονείς να γίνουν καλύτεροι. Μόνο έτσι δεν θα γίνουμε ζούγκλα» κατέληξε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε από κορονοϊό 53χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών

newsbreak.gr