Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: “Η φίλη μου πέθανε μόνη της, από κορονοϊό, σε ένα νοσοκομείο χωρίς…”

Mε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε ο Βασίλης Ζούλιας να εκφράσει τα βαθιά θλίψη και τον πόνο που νιώθει για τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως μια πολύ καλή του φίλη, η Πέρσα όπως αναφέρει ότι ήταν το όνομά της, έφυγε από τη ζωή.

Ο Βασίλης Ζούλιας στην ανάρτησή του αναφέρει πως η φίλη του άφησε την τελευταία της πνοή στον θάλαμο ενός νοσοκομείου χωρίς κανείς να είναι δίπλα της μιας και οι κανόνες προστασίας από τον κορονοϊο δεν επιτρέπουν τις επισκέψεις στα νοσοκομεία. Ακόμη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που δεν επιτρέπεται σε περισσότερους από 9 άτομα να βρεθούν στην κηδεία της για να την αποχαιρετήσουν με τον ίδιο όμως να αναφέρει πως θα βρεθεί εκεί για να της αφήσει ένα λουλούδι όταν η οικογένεια αποχωρήσει.

Διάβασε παρακάτω τη συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια

Δείτε ακόμα:  Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Πότε εκδίδεται και που θα το χρησιμοποιούμε

“Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… αλλά συμβαίνει… Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο… χωρίς να μπορεί να την δει κανείς… Το τελευταίο γραπτό μήνυμά της…ΦΟΒΑΜΑΙ… Μετά την διασωλήνωσαν… μετά έφυγε… Έτσι απλά με συνοπτικές διαδικασίες… ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑ… Απαγορεύεται πλέον βάσει ειδικού νόμου… Κάποτε σε βαζαν σε έναν θάλαμο με αέρια και έπρεπε να είσαι εβραίος… Αφήστε με να φανταστώ ότι θέλω… Θα παραδοθεί σε σάκκο… κατευθείαν για ταφή… 9 άτομα στην κηδεία…

Δείτε ακόμα:  Survivor Spoiler: Οριστικό - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης (βίντεο)

Με λίγα λόγια ούτε κανείς να της πει το τελευταίο αντίο.. Εγώ θα πάω από μακριά… και όταν φύγουν οι 9 της οικογένειας ,θα αφήσουμε ένα λουλούδι οι τόσοι φίλοι.. η άλλη της οικογένεια… Αυτός ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος σίγουρα είναι ο ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ… Τα λέμε αύριο αγαπημένη μου Πέρσα και δεν θα με σταματήσει τίποτα … πήγαμε τόσα ταξίδια για τη ζωή μας μαζί… Θα είμαι μαζί σου και στο τελευταίο σου…”

Δείτε ακόμα:  Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά νόσησε και πέθανε από Covid-19

tlife.gr