Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Από τα 12 έως τα 20 ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης»

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας προχώρησε η γνωστή ηθοποιός Μίνα Σουβάρι, λέγοντας πως από τα 12 έως τα 20 ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Αυτό εξομολογήθηκε ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία American Beauty, καθώς και με τη συμμετοχή της στο διάσημο American Pie σε συνέντευξη που έδωσε στο People στα πλαίσια της προώθησης των απομνημονευμάτων της, με τίτλο The Great Peace.

«Ζούσα μια διπλή ζωή»

Σύμφωνα με την ίδια, οι τρεις άνδρες, που πέρασαν από τη ζωή της εκείνη την περίοδο, είχαν κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της, δημιουργώντας της μακροπρόθεσμα πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε στα 13 της βιάστηκε από τον κολλητό φίλο του αδερφού της. «Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα» είπε για την οδυνηρή εμπειρία.

«Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε. Ποτέ δεν κατάφεραν να εκφραστώ σεξουαλικά με υγιές τρόπο. Η επιλογή μου είχε χαθεί» δήλωσε.

Έπειτα, στα 15 της μπήκε σε μία σεξουαλική σχέση με τον τότε μάνατζέρ της, χωρίς καν να το θέλει, ενώ στη συνέχεια σειρά πήρε ο «Τάιλερ», ο τρίτος και τελευταίος άνθρωπος, που την μεταχειρίστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Καταλυτικό ρόλο για να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση έπαιξε ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο American Beauty.

«Μέχρι τότε, κάθε γύρισμα που έκανα, κάθε συνέντευξη που έδινα, ήταν απλά άλλος ένας ρόλος. Προσποιούμουν ότι είμαι καλά. Και τότε ήρθε εκείνη η ταινία και ξαφνικά ένιωσα ότι έχω την ευκαιρία να εκφραστώ σαν άνθρωπος, να βρω τον εαυτό μου. Ήρθε σε μία φάση, που το χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ», ανέφερε.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.