Συγκλονίζει το βίντεο από την «βουτιά» θανάτου για άνδρα – Έπεσε από τον όγδοο όροφο γραφείων στη Λ. Συγγρού

Ένας άνδρας ηλικίας 40 – 45 έπεσε από τον όγδοο όροφο συγκροτήματος γραφείων στη λεωφόρο Συγγρού 348, στην Καλλιθέα και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας στις 15:17 ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα στον όγδοο όροφο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε στο κενό.

Ο άγνωστος άνδρας φαίνεται να ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή της Λ. Συγγρού με την οδό Λάμπρου Κατσώνη. Λίγα λεπτά αργότερα και αφού φαίνεται να έχει ανέβει στον 8ο όροφο, ο άνδρας βουτάει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι έτρεξαν να δουν αν ο άνθρωπος είχε τις αισθήσεις του όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο άγνωστος άνδρας είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 8 όροφο.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ελπίδα": Αποσύρονται λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω του χιονιά

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που έκοψε το νήμα της ζωής του με αυτόν τον τρόπο. Προς το παρόν έχουν ληφθεί τα δακτυλικά του αποτυπώματα και οι αρχές ερευνούν τις εξαφανίσεις που έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα.

pronews.gr