Συμβόλαιο θανάτου για τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων; (video)

Γρίφος παραμένει η εκτέλεση του 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων που «πάγωσε» την κοινή γνώμη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 60χρονος Δ.Μ. που εργαζόταν στη γραμματεία του Κέντρου Υγείας, ήταν οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Ο άτυχος άνδρας που έφτασε το πρωί στην εργασία του, μπήκε στο υπόγειο πάρκινγκ για να αφήσει το όχημά του.

Πριν προλάβει να βγει από το αυτοκίνητό του δέχτηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο αγνωστος που είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον 60χρονο εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη πάνω του.

Δείτε ακόμα:  Επιχείρησαν να εξαφανίσουν στοιχεία για το Μάτι;

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στο σημείο και συλλέγει υλικό από τις κάμερες, ενώ μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το σενάριο ληστείας αφού δίπλα από το άψυχο σώμα του υπαλλήλου που βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, βρίσκονταν το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι συνάδελφοί του, ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν έφτασε ποτέ στο γραφείο και επικοινώνησαν με την οικογένειά του. Λίγο αφότου ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, συνάδελφοι του τον βρήκαν νεκρό στο πάρκινγκ.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Οι κάδοι απόρριψης σκουπιδιών αποκτούν εικόνα και χρώμα (φωτό)

Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν 3 κάλυκες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος δέχτηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι. Οι Αρχές εξετάζουν μεταξύ άλλων και την περίπτωση κάποιος να πλήρωσε για να τον εκτελέσουν.

newsbreak.gr