Συναγερμός στη Θύελλα Ραφήνας με 23 κρούσματα κορονοϊού – Προς αναβολή το ματς με Πυθαγόρα

Συναγερμός στη Θύελλα Ραφήνας καθώς όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (30/5) και μετά από τον καθιερωμένο έλεγχο που ορίζει η πολιτεία και το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid-19, στην ομάδα βρέθηκαν 23 θετικά κρούσματα κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, τα 22 αφορούν ποδοσφαιριστές και ένα από το τεχνικό επιτελείο, όπως αναφέρεται και στο σχετικό Δελτίο Τύπου του συλλόγου. Πλέον όλα δείχνουν ότι το κυριακάτικο (6/6) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πυθαγόρα Σάμου οδεύει προς αναβολή.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Θύελλας:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤ. ΡΑΦΗΝΑΣ είναι στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει ότι σήμερα μετά από τους ελέγχους για τον COVID-19 που ορίζει η πολιτεία και το υγειονομικό πρωτόκολλο, έχει βρεθεί με θετικούς 22 ποδοσφαιριστές και έναν από το επιτελείο.

Συγκεκριμένα κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο (rapid test) που έγινε το Σάββατο 22/5/2021 βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής θετικός, ο οποίος απομονώθηκε στο σπίτι του για 10 μέρες, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Μετά τον αγώνα της Κυριακής 23/5/2021 που σημειωτέο ήταν νικηφόρος με πολλά τέρματα υπέρ μας και είχε πολλούς εναγκαλισμούς και ευφορία, από την επόμενη μέρα αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν συμπτώματα, έκαναν ιδιωτικά τέστ COVID-19 και βρέθηκαν 9 θετικοί. Η ομάδα διέκοψε τις προπονήσεις και προέβη σε απολύμανση όλων των χώρων που χρησιμοποιούν οι αθλητές και κάλεσε τους «υγιείς» την Τετάρτη 26/5/2021 για εκ νέου έλεγχο (rapid test) και βρέθηκε ένας επιπλέον ποδοσφαιριστής θετικός στον ιό.

Το Σάββατο 29/5/2021 έγινε εκ νέου έλεγχος με ΜΟΡΙΑΚΟ τέστ των 14 εναπομεινάντων αθλητών και βρέθηκαν θετικοί οι 11 και ένας από το επιτελείο και αναμένουμε τα αποτελέσματα των υπολοίπων τριών.

Φυσικά διακόψαμε κάθε δραστηριότητα της ομάδας και στείλαμε στην Ε.Π.Ο. τα 11 θετικά τεστ καθώς και αίτημα για την αναβολή του αγώνα της προσεχούς Κυριακής 6/6/2021.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις που είχαμε αποστείλει δημοσίως και εγγράφως στην διοργανώτρια αρχή, όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και παρά την εκπληκτική πορεία της ομάδας που την βρίσκει στην πρώτη θέση του ομίλου της στην Γ΄Εθνική, επαναλαμβάνουμε ότι η ΥΓΕΙΑ όλων μας είναι πάνω από νίκες, ανόδους και οτιδήποτε άλλο.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά σε όλους τους νοσούντες και τις οικογένειες τους και θα σταθούμε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.