Συναγερμός στην Αστυνομία: Μητέρα καταγγέλλει ότι επιχείρησαν να αρπάξουν τα δύο της παιδιά!

Συναγερμό στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σήμανε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι ένας άγνωστος αποπειράθηκε να απαγάγει τα δύο παιδιά της, την στιγμή που έπαιζαν αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού τους στο Λουτράκι, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα των παιδιών, η οποία περιέγραψε το περιστατικό και στα social media, ξαφνικά σταμάτησε κοντά στο σπίτι ένα μαύρο τζιπ από το οποίο βγήκε ένας άνδρας μέσης ηλικίας και επιχείρησε να πλησιάσει τα παιδιά. Όμως, εκείνα φοβήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα η ίδια να βγει πανικόβλητη στην αυλή. Μόλις την είδε, ο άγνωστος μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε ακόμα:  Επίθεση με καυστικό υγρό: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 25χρόνο

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, η μητέρα των δύο παιδιών πήγε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και κατήγγειλε το γεγονός, δίνοντας την περιγραφή του φερόμενου ως δράστη και του τζιπ του.

Ωστόσο, οι πηγές της Αστυνομίας Κορίνθου έπειτα από έρευνες που διεξήγαγαν διαπίστωσαν και ανακοίνωσαν τα εξής: «Όντως γυναίκα Ρομά προέβη στη συγκεκριμένη καταγγελία, ωστόσο μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι τα όσα κατήγγειλε δεν έχουν βάση».