Συναγερμός στην Παιανία για την 19χρονη που εξαφανίστηκε από το Κορωπί

Μεγάλη κινητοποίηση από νωρίς σήμερα το πρωί στην Παιανία, για τη 19χρονη Αρτέμιδα – Όσα είχε αναφέρει στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της οικογένειας

Φως στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης, προσπαθούν να ρίξουν νέες έρευνες γύρω από το πολυκατάστημα παιχνιδιών, που θα πήγαινε η Άρτεμις Βασίλη, όπως είχε επισημάνει ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ντούγκας, στο Newsbomb.gr.

Σήμερα, Σάββατο, οι έρευνες πραγματοποιούνται οργανωμένα στην ευρύτερη περιοχή, μήπως βρεθούν ίχνη της αγνοούμενης κοπέλας.

Δικηγόρος οικογένειας στο Newsbomb.gr

«Αυτή τη στιγμή γίνεται μία έρευνα γύρω από το Jumbo, την περιοχή δηλαδή που ήταν να πάει αρχικά, ενώ δυστυχώς έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες περιοχές, όπως το κέντρο της Αθήνας, ο Βόλος, η Λάρισα και η Πάτρα, περιοχές δηλαδή που έγιναν έρευνες και υπήρξαν μαρτυρίες. Δυστυχώς όλα τα στίγματα ήταν αρνητικά και παίρνουμε από την αρχή την πορεία που ακολούθησε για την συνέντευξη», υπογράμμισε ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsbomb.gr, την περασμένη Πέμπτη (11/03).

Δείτε ακόμα:  Μ. Τσαλιαγκός: Δολοφόνος αυτός που έβαλε τη φωτιά στη Νέα Μάκρη

Στις αδιάκοπες έρευνες που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή, περιλαμβάνονται και δύσβατα σημεία, με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Ντούγκα, να τονίζει ότι «Θα γίνει μία πολύ μεγάλη έρευνα γύρω από όλη την περιοχή από την οποία ελπίζουμε να βρεθούν και μάρτυρες».

«Ανάμεσα στις μαρτυρίες, υπάρχει και εκείνη από τον υπάλληλο της Vodafone της περιοχής, όπου όπως αναφέρει ο ίδιος, η Άρτεμις πέρασε και ρώτησε προς τα πού είναι τα Jumbo», επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας στο Newsbomb.gr.

Δείτε ακόμα:  Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ο αδελφός του Μπάμπη «σπάει» τη σιωπή του (video)

Ο δικηγόρος, αναφορικά με τις μαρτυρίες που είχαν καταγραφεί για το κέντρο της Αθήνας, τόνισε πως βγήκαν όλες αρνητικές και έτσι προσπαθούμε να πιάσουμε και πάλι το νήμα από την αρχή.

«Παίρνουμε βήμα-βήμα το τελευταίο στίγμα της και τις τελευταίες μαρτυρίες που την έχουν δει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως αποκλείεται να έχει στήσει την ”τέλεια” εξαφάνιση», σχολίασε.

Σχετικά με τις υποψίες του να έχει πέσει η Άρτεμις θύμα trafficking, o κ. Ντούγκας ανέφερε πως πλέον αυτό το ενδεχόμενο έχει σχεδόν αποκλειστεί.

Δείτε ακόμα:  Η εφιαλτική νύχτα της Νέας Μάκρης, η ίδια πυρκαγιά του 2019 και οι υπόνοιες εμπρησμών

«Το Σάββατο περιμένουμε μία πολύ μεγάλη έρευνα που θα γίνει και θα έχουμε νέα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να ξετυλίξουμε το κουβάρι της εξαφάνισης».

Newsbomb.gr