Συνάντηση Καραούλη με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Διονύσου (φωτό)

Συνάντηση στον Δήμο Διονύσου είχε ο Λάζαρος Καραούλης μέλος κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με τον Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Τσουδερό, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Σπύρο Αρνή και τον Μιχάλη Τσιλιγκίρη Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας.

Συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα για τον Δήμο όπως αυτά έχουν αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα Χωροταξικό-Δασικό, οι παράνομες άδειες εξόρυξης στα Λατομεία Διονύσου, η πρόθεση του Υπουργείου Υποδομών να προσθέσει διόδια στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, η Πολιτική προστασία.

Ο Λάζαρος Καραούλης δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα βρίσκεται δίπλα στις δίκαιες διεκδικήσεις του Δήμου Διονύσου και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να δρομολογηθούν όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου.

Μεγάλη ανάγκη υπάρχει επίσης στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, όπου αντιμετωπίζει και αυτή φαινόμενα παραβατικότητας, ένα θέμα που έχουμε αναδείξει και πιέζουμε καθημερινά να δοθεί λύση.

Η Μαζική συμμετοχή των φίλων και μελών στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μεταξύ άλλων και του Δήμου Διονύσου δείχνει ότι οι πολίτες επιζητούν ρεαλιστικές λύσεις σε πολιτικό επίπεδο, ενώ δίνει ένα μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.