Συνεδρίασε το πειθαρχικό του Σωματείου Ηθοποιών για Κιμούλη και Χαϊκάλη

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» αναφέρθηκαν οι εξελίξεις στις υποθέσεις των καταγγελιών που έχουν κάνει ηθοποιοί κατά πασίγνωστων ονομάτων στον χώρο του θεάτρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής την περασμένη εβδομάδα συνεδρίασε για πρώτη φορά το πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.). Η πρώτη συνεδρίαση αφορούσε στην υπόθεση των καταγγελιών της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Λένας Δροσάκη και της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Η επόμενη συνεδρίαση ασχολήθηκε με τις μαρτυρίες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη και σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου την επόμενη εβδομάδα θα κληθούν οι ίδιοι οι ηθοποιοί ή οι δικηγόροι τους για να παραλάβουν τον φάκελο με τις καταγγελίες που τους έχουν κάνει κάποιοι συνάδελφοί τους.

Οι πληροφορίες από το Σ.Ε.Η. για την περίπτωση που εμπλέκεται ο γνωστός πρωταγωνιστής-σκηνοθέτης που καταγγέλλουν οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους λένε ότι συνολικά ο αριθμός έχει αυξηθεί στις 7. Επισήμως άλλες τέσσερις γυναίκες πήγαν σε δικηγόρο και έκαναν καταγγελία για τον εν λόγω ηθοποιό- σκηνοθέτη και έχουν απευθυνθεί στο Σωματείο Ηθοποιών για να σχηματιστεί φάκελος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open υπάρχουν πολλά τηλεφωνήματα και πολλά e-mail τα οποία αφορούν στο συγκεκριμένο ηθοποιό και μένει να δούμε αν αυτές οι καταγγελίες θα γίνουν και επίσημες.

Δείτε ακόμα:  Κωνσταντίνος Τζούμας: Θλίψη στο τελευταίο "αντίο" (φωτό)

Αναφορικά με την καταγγελία που έγινε μέσω των social media από την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη για άλλον γνωστό ηθοποιό αναφέρθηκε ότι οι ανεπίσημες μαρτυρίες έχουν φτάσει τις 19. Προς το παρόν δεν έχουν κάνει καταγγελία στο Σ.Ε.Η. και μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη κίνηση με δικηγόρο.

ethnos.gr