Συνεδριάζει την Παρασκευή (25/11) η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 374/39135/30.5.2022 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/ΦΕΚ 136/Α’/9-7-22, σε διά τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση – με χρήση της τεχνολογίας e:Presence (www.epresence.gov.gr) – την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10 π.μ. – 11 π.μ.(με δικαίωμα παράτασης του χρόνου τηλεδιάσκεψης σε περίπτωση που απαιτηθεί), με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί 23ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2022.

2. Λήψη απόφασης περί εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων του Δήμου.

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου» και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.» για την πράξη «Διοικητική Υποστήριξη στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την άσκηση αρμοδιοτήτων Υπηρεσίας Δόμησης» και ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

4. Λήψη απόφασης περί απόδοσης λογαριασμού Χ.Ε. Προπληρωμής για την κάλυψη δαπάνης μετατόπισης κολώνας εναέριου δικτύου αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ στο όνομα της υπαλλήλου Κατσιπουλάκη Θεονύμφης.

5. Λήψη απόφασης περί απόδοσης λογαριασμού Χ.Ε. Προπληρωμής για την σύνδεση στο δίκτυο χαμηλής τάσης του ακινήτου στην διεύθυνση ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ-ΠΙΚΕΡΜΙ για τον Α’ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ στο όνομα της υπαλλήλου Κατσιπουλάκη Θεονύμφης.

6. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από χρηματικούς καταλόγους.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.