Συνεδριάζει την Τρίτη (4/4) το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου – Τι θα συζητηθεί

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 375/39167/2.6.2022 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, επί της οδού Αραφηνίδων Αλών 12, στην αίθουσα συνεδριάσεων, την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 με ώρα έναρξης στις 20:00 προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί επικαιροποίησης της υπ’ αριθ. 99/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ασφαλούς λειτουργίας των υφιστάμενων παιδικών χαρών στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, για το έτος 2023.

2. Λήψη απόφασης περί σύναψης αδαπάνως, Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ για τις διαδικασίες προετοιμασίας, οργάνωσης, διενέργειας και υλοποίησης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Διάθεση εξειδικευμένου και πιστοποιημένου προσωπικού για την λειτουργία των μηχανημάτων του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου και άλλων μηχανημάτων για την αρτιότερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες και την επιτάχυνση του δημοτικού έργου».

3. Λήψη απόφασης περί οριστικής παραχώρησης ή μη, με αντίτιμο, επιπλέον χώρων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην Πλατεία Δημητρακού.

4. Λήψη απόφασης περί μεταφοράς ποσού επιχορήγησης από την Τράπεζα Ελλάδος στην Τράπεζα Πειραιώς και Τράπεζα Eurobank.

5. Λήψη απόφασης για την παροχή σε χρήμα του γάλακτος που δεν χορηγήθηκε για το έτος 2022 για τους μόνιμους, αορίστου και ορισμένου χρόνου καθώς και μη ενεργής σχέσης εργασίας εργαζόμενους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σχετικής απόφασης ΟΕ για την 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2023.

7. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης δικαιώματος χρήσης χώρου δέκα (10) οικογενειακών τάφων για το έτος 2023.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.