Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου στο πλαίσιο του αυτοφώρου το μεσημέρι της Πέμπτης (21.11.24).
Η Ειρήνη Μουρτζούκου βρισκόταν το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα των Αμπελοκήπων προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις, οι οποίες δεν φαίνεται να στρέφονται εναντίον της μητέρας της και του πατριού της.
Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος του πατριού της 24χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, έχει καταθέσει την τρίτη κατά σειρά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, με αποτέλεσμα η Ειρήνη Μουρτζούκου να συλληφθεί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (21/11) η Ειρήνη Μουρτζούκου μετέβη στο ΑΤ Αμπελοκήπων για να καταθέσει μήνυση στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, η Ειρήνη Μουρτζούκου τις τελευταίες δύο ημέρες βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Ραφήνας.
Πληροφορίες του iRafina.gr, αναφέρουν πως η Ειρήνη Μουρτζούκου πλήρωσε κανονικά το δωμάτιο πριν φύγει από το ξενοδοχείο όμως άφησε πίσω της μία βαλίτσα.














































