Συνελήφθη παιδοψυχίατρος για χρηματισμό σε υπόθεση που ήταν πραγματογνώμονας

Ο γιατρός είχε ορισθεί από την Δικαιοσύνη ως πραγματογνώμονας για την δικαστική διαμάχη που είχε ένα ζευγάρι για το παιδί τους. Ζητούσε 500 ευρώ από την μητέρα για να γνωματεύσει υπέρ της.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, σε βάρος ιδιώτη παιδοψυχίατρου, με την ιδιότητα του πραγματογνώμονα, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός, ο οποίος είχε διορισθεί ως πραγματογνώμονας σε υπόθεση για την οποία διενεργείτο κύρια ανάκριση, απαίτησε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πραγματογνωμοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιατρός είχε ορισθεί από την Δικαιοσύνη ως πραγματογνώμονας για την δικαστική διαμάχη που είχε ένα ζευγάρι για το παιδί τους και ζητούσε 500 ευρώ από την μητέρα για να γνωματεύσει υπέρ της.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης στο ιατρείο του σε περιοχή της Αττικής και μετά την παραλαβή του προσημειωμένου χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.