Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αρχίζει η πληρωμή τους – Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες

Από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 έως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Φεβρουάριο στους δικαιούχους. Αναλυτικά, οι συντάξεις θα πληρωθούν ως εξής:

-Τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Τα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν απόψε στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Δείτε ακόμα:  Μητσοτάκης: Πέντε φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

-Την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Την Τετάρτη, στις 27 Ιανουαρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

-Την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Δείτε ακόμα:  Φονικό, Ανώγεια: Ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία Ξυλούρη ο γιος του Καλομοίρη

Πηγή: enikonomia.gr