Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία του Τόλη – Υποβασταζόμενη η Μαρία Βοσκοπούλου

Συντετριμμένη είναι η σύζυγος του τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου από την απώλειά του. Τραγική φιγούρα η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου ντυμένες στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένες έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν στην κηδεία να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας.

Δείτε ακόμα:  Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Η Άντζελα Γκερέκου έγραψε μεταξύ άλλων: «Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστουμε θερμά για όλα!!».

Η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μπορεί να γνώριζε την κατάσταση της υγείας του συζύγου της αλλά δεν περίμενε αυτό που συνέβη, αφού μαζί με την κόρη της, Μαρία περίμεναν πως ο τραγουδιστής θα έπαιρνε εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο.

Μάλιστα, είναι σε τέτοια κακή ψυχολογική κατάσταση που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Και ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός για τα γυρίσματα που έχει…

Δείτε ακόμα:  «Χάσαμε το μωρό θαύμα» - Η Μπρίνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία φτάνουν στο Α νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο.

gossip-tv.gr