Συντονισμένη εκστρατεία σπίλωσης της Καρολάιν & «αθώωσης» του πιλότου από συγκεκριμένα ΜΜΕ – Τι συμβαίνει;

Σοβαρά ερωτήματα έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες από τα συντονισμένα δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, τα οποία προσπαθούν να σπιλώσουν την μνήμη της Καρολάιν και να «δικαιολογήσουν» τον πιλότο καθ’ ομολογία δολοφόνο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πραγματικά διαβάσαμε απίστευτα πράγματα, πχ ότι η Καρολάιν «απειλούσε»(!) τον πιλότο με διαζύγιο ή ότι παρουσιάζεται ως «παραμυθένιος γάμος» μία σχέση μίας 14χρονης με έναν 27χρονο, (τόσο περίπου ήταν η άτυχη κοπέλα όταν “τα φτιάξανε” σύμφωνα με δημοσιεύματα) μία σχέση η οποία κινείται στα «όρια» της νομιμότητας και υποδεικνύει πολλά για τον δράστη.

Δείτε ακόμα:  Μπάχαλο με τα δρομολόγια του Μετρό! Νέα ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ - Τι ώρα κλείνει η Γραμμή 3 για Σπάτα

Το αποκορύφωμα ήταν όμως η επιλεκτική και περίεργη «διαρροή» επιλεγμένων σελίδων από το ημερολόγιο της δολοφονημένης, η οποία προσπάθησε να παρουσιάσει την 20χρονη ως τρελή κι επιθετική και η οποία παίχτηκε ως πρώτη είδηση από σύσσωμα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, παρόλο που είναι ξεκάθαρο πως η κοπέλα βρισκόταν σε ένα άρρωστο, επικίνδυνο και χειριστικό περιβάλλον από τα 14-15 της. Ουσιαστικά τη μεγάλωσε ο δολοφόνος της.

Μάλιστα ο τίτλος της «ναυαρχίδας» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα έριχνε έμμεσα το φταίξιμο(!) στην άγρια δολοφονημένη 20χρονη κάτι που προκάλεσε την οργή χρηστών του twitter με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ΜΜΕ να αναγκαστεί να τον αλλάξει.

Δείτε ακόμα:  Απογειώνεται το real estate στα Σπάτα! Η επένδυση της Microsoft

Και το ερώτημα που «καίει» είναι ένα.

Γιατί;

Γιατί συντονισμένα ο φιλοκυβερνητικός Τύπος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να υποστηρίξει τα επιχειρήματα του πιλότου;

Αν σε αυτό το ερώτημα προστεθεί η εύλογη απορία γιατί πέρασαν 37 μέρες για να λυθεί μία υπόθεση για την οποία φαίνεται ότι υπήρχαν στοιχεία από την αρχή κι ενώ σπαταλήθηκε χρόνος με επικηρύξεις και συλλήψεις… Γεωργιανών στα σύνορα αλλά και ο «περίεργος» πλούτος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, αρχίζουν να δημιουργούνται σκέψεις και υποψίες οι οποίες είναι τερατώδεις.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: «Εξαφανίστηκε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από το μνήμα της Καρολάιν

Ποιον ή ποιους ξέρει και τι σχέσεις έχει με την πολιτική και οικονομική ελίτ ο πιλότος;

pronews.gr