ΣΥΡΙΖΑ: Βόλτα Μητσοτάκη στο Γέρακα και τη Νέα Μάκρη χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο για την Ανατολική Αττική

Βόλτα επικοινωνιακού χαρακτήρα πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ανατολική Αττική, στον Γέρακα και τη Νέα Μάκρη, χωρίς κανένα πρόγραμμα, καμία εξαγγελία και κανένα σχέδιο για τις περιοχές αυτές.

Ο σκοπός της επίσκεψής του σε καφετέρια του Γέρακα, όπου συνοδευόταν από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και το επιτελείο του, προφανώς δεν ήταν για να παρουσιάσει το ούτως ή άλλως ανύπαρκτο έργο του επιτελικού του κράτους στην περιοχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ούτε φυσικά φρόντισε να έρθει με προτάσεις και λύσεις στα συσσωρευμένα και επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής: την απαξίωση των γενικών υποδομών, τις μεγάλες ελλείψεις στις δημόσιες δομές υγείας, τα σοβαρά ζητήματα στην ασφάλεια των πολιτών, αλλά και το μείζον θέμα της άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας, των πλειστηριασμών και των υψηλών επιτοκίων των στεγαστικών δανείων, που έχει οδηγήσει σε απόγνωση μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας.
Αναμενόμενο.

Διότι τα τελευταία ουσιαστικά έργα στήριξης των υποδομών στην περιοχή υλοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την Περιφέρεια Αττικής την περίοδο 2015-2019, και περιλάμβαναν τη δημιουργία δικτύου αποχέτευσης, έργα του οδικού δικτύου, την ενίσχυση των σχολείων και βρεφονηπιακών σταθμών, τη δημιουργία χώρων για αθλητισμό και παιδικές χαρές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του στη Νέα Μάκρη και στο Γέρακα περιορίστηκε σε κομματικές προεκλογικές επιθέσεις για το Μάτι και για τον… φράκτη του Έβρου, αγνοώντας την ανάγκη των κατοίκων των περιοχών αυτών να ακούσουν προτάσεις ουσίας για την πόλη τους και το μέλλον τους.
Επισκέπτης με άδειες βαλίτσες, με άδεια χέρια.
————-

Το Γραφείο Τύπου της
Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.