Τα απίστευτα μηνύματα που έστελνε ο παιδόφιλος δάσκαλος στις 9χρονες μαθήτριες – Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ο 48χρόνος δάσκαλος, που συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις μαθήτριες του ηλικίας 9 ετών οδηγείται με χειροπέδες ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Δύο ώρες μετά αφήνεται ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

«Αρνείται την κατηγορία. Από εκεί και πέρα για να επισέλθω στο τι υποστηρίζει για τα μηνύματα θα πρέπει να μπω στην ουσία της υπόθεσης, θέλω να σεβαστείτε ότι δε θέλω να το κάνω» ανέφερε ο δικηγόρος του 48χρονου.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων που φέρεται να στάλθηκαν μέσω viber και skype από το δάσκαλο προς τις μαθήτριες σοκάρει.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: «Έρχεται ψύχος διαρκείας - Ισχυρότερο από την Μήδεια - Χιόνια ακόμα και στο Σύνταγμα!

Ωστόσο, ο 48χρονος έδωσε τη δική του εκδοχή στην απολογία του.

«Αυτό που έκανα ήταν να απαντήσω στα μηνύματα της μαθήτριάς μου. Το κορίτσι μου έκανε παράπονα για ένα αγόρι, για το οποίο έτρεφε αισθήματα. Της έκανα κομπλιμέντα για να της τονώσω το ηθικό» εξήγησε ο δάσκαλος.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για αυτήν του την επικοινωνία με τις μαθήτριες και ζήτησε συγνώμη.

«Ήταν λάθος μου. Η επικοινωνία μου με τα κορίτσια δε συνάδει με τη σχέση εκπαιδευτικού-μαθητή. Δεν είχα σκοπό να παρενοχλήσω τα κορίτσια. Ζητώ συγνώμη από τις ίδιες και τις οικογένειές τους».

Δείτε ακόμα:  Στα 10.783 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 95 νεκροί και 680 διασωληνωμένοι

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στο 48χρονο απαγορεύτηκε να πλησιάζει τις μαθήτριες στα 500 μέτρα και να έχει οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία μαζί τους με κάθε μέσο ενώ επίσης θα καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και υποχρεωτικά θα εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής του.

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να θέσει σε αργία τον 48χρονο εκπαιδευτικό.