Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ σήμερα (27/1) για Ραφήνα, Ν. Μάκρη & Μαραθώνα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ


Σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής.

Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού.

Κάποιες λεωφορειακές γραμμές δεν θα λειτουργήσουν από νωρίς το πρωί, ενώ άλλες θα λειτουργήσουν τμηματικά, ανάλογα με τις κατά τόπους οδικές συνθήκες, όπως συνέβη και την Τετάρτη.

Όσον αφορά τα ΚΤΕΛ Αττικής, ανακοινώθηκε ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, εφόσον δεν εντοπίζονται προβλήματα λόγω του παγετού και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, στους τομείς Μεσογείων, Σουνίου (μέσω παραλίας), Ωρωπού και Αγίων Αποστόλων κανονικά θα εκτελεστούν όλα τα δρομολόγια.

Δείτε ακόμα:  Περιφέρεια Αττική: Ξεκινούν σήμερα εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε αυτούς τους κεντρικούς δρόμους

Στον τομέα Μεγάρων κανονικά θα εκτελεστούν όλα τα δρομολόγια εκτός από το πρωινό δρομολόγιο από και προς Αλεποχώρι (06:15 ΑΘΗΝΑ – ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ, 07:15 ΜΕΓΑΡΑ – ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ, 08:15 ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ – ΜΕΓΑΡΑ – ΑΘΗΝΑ).

Στον τομέα Ραφήνας – Νέας Μάκρης – Μαραθώνα δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια 05:45 & 06:15 & 07:15 (μέσω παραλίας) ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΑΘΗΝΑ, 06:00 & 06:30 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΑΘΗΝΑ, 06:15 & 06:50 ΡΑΦΗΝΑ – ΑΘΗΝΑ καθώς και τα δρομολόγια 05:55 ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ και 12:20 από ΑΘΗΝΑ προς ΡΑΦΗΝΑ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ (μέσω παραλίας).

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Στο «μικροσκόπιο» έγγραφα και χώροι που διαβιούν άγρια ζώα - Κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το πρώτο δρομολόγιο από Αθήνα (05:55 από ΑΘΗΝΑ προς ΡΑΦΗΝΑ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) θα κάνει τέρμα στη Νέα Μάκρη και όχι στον Μαραθώνα.

Από και προς ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΤΩ ΣΟΥΛΙ και ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Στον τομέα Βιλίων – Ερυθρών δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο

Ο ΟΑΣΑ δεν έχει διευκρινίσει ποιο πρόγραμμα δρομολογίων θα χρησιμοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι σήμερα δεν θα είναι αργία για την Αττική.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονιστική μαρτυρία για την άγρια δολοφονία στη Ραφήνα - "Δεν θα μπορούσε να ζήσει, παραμορφώθηκε το κεφάλι του" (βίντεο)

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό – ΗΣΑΠ – τραμ) αναμένεται να κινηθούν κανονικά, εκτός απροόπτου.

Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει στο σιδηρόδρομο για την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.