Τα «έχωσε» στην Κοσιώνη ο Κανάκης – Η οργή του ΣΚΑΪ και η σιγή της παρουσιάστριας…

«Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας συγκινεί. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του Δημάρχου της Αθήνας, ο οποίος τυχαίνει να είναι ανιψιός του Πρωθυπουργού της χώρας, βγήκε και μας είπε πως φταίνε για όλα οι οδηγοί που δεν είχαν αλυσίδες και εξαιτίας τους εγκλωβίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι. Και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε το χειρισμό της επικαιρότητας από την Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης. Είναι γνωστό πως ο παρουσιαστής έχει χείριστες σχέσεις με το κανάλι του Φαλήρου αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα προχωρήσει σε προσωπική επίθεση προς την κεντρική παρουσιάστρια του σταθμού.

Η αλήθεια είναι για όσους δεν το γνωρίζουν πως την σύντομη περίοδο παραμονής του Κανάκη στον ΣΚΑΪ κανείς δεν τον ήθελε από το τμήμα ειδήσεων του σταθμού το οποίο ασκεί εξαιρετικά έντονη επιρροή στην ιδιοκτησία του σταθμού.

Και οι σχέσεις του Κανάκη με τον τομέα ενημέρωσης ήταν ψυχρή. Η οργή στον ΣΚΑΪ ξεχειλίζει αν και προς το παρόν δεν σκοπεύουν απ’ ότι μαθαίνω να κινηθούν νομικά. Από την άλλη η Σία Κοσιώνη δεν σχολιάζει τίποτα για το θέμα δημοσίως… Προς το παρόν τουλάχιστον…

Υ.Γ. Αν ο Κανάκης ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική οδό και συγκεκριμένα στα τούνελ θα έβλεπε πολλούς οδηγούς να σταματούν όπου να ναι για να βάλουν αλυσίδες.

Υ.Γ. Η Σία είναι παρουσιάστρια σε ένα δελτίο που στήνεται απο τον Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. Εκφωνεί… και παρεμβαίνει. έτσι δεν έκανε και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στους “Αρβύλα”;. Τι όχι;

nassosblog.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.