Τα Καλύβια νίκησαν την Τριγλία 2-0

Η προσωπικότητα του προπονητή Τσιγκούλη και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών ήταν οι βασικοί παράγοντες της μεταμόρφωσης των Καλυβίων σε ομάδα με σχέδιο και στόχους.

Ο προπονητής έφτιαξε το πλάνο, ανέθεσε τους ρόλους και οι παίκτες αγωνίστηκαν με πείσμα και συνέπεια και το αποτέλεσμα ήρθε καλύτερο και από αυτό που περίμεναν.

Από την άλλη μεριά η Τριγλία έφυγε απογοητευμένη από το γήπεδο γιατί οι παίκτες της προσπάθησαν. Είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν φάσεις που δεν αξιοποίησαν. Αντίθετα με τα Καλύβια που σε δύο αντεπιθέσεις το έκαναν με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε ακόμα:  Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Η κλήρωση της 3ης φάσης - Τυχεροί Τριγλία και Θύελλα Ραφήνας

Στο 41΄με τον Δεγαίτη έκαναν το 1-0 και στο 72΄με τον Χατζή που είχε περάσει αλλαγή στο 52΄,σφράγισαν τη σημερινή επιτυχία.

Σημαντικότερη στιγμή του αγώνα ήταν η εκπληκτική απόκρουση του Γκόλφη στο 54΄σε κεφαλιά εξ΄επαφής του Παπαδιονυσίου. Ήταν η φάση που ουσιαστικά άλλαξε τη ροή του αγώνα!

Το παιχνίδι είχε και δύο αποβολές με δεύτερη κίτρινη. Στο 71΄αποβλήθηκε ο Δημητρακόπουλος των Καλυβίων και στο 75΄Δελαπόρτας της Τριγλίας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα θανόντα αδερφού του Α. Πλίτση.

Δείτε ακόμα:  Πρώτη σέντρα την Κυριακή στη Ραφήνα για την Θύελλα - Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος

Διαιτητές: Αρφάνης, Πυκνής, Παπαδιώτης

ΠΑΟ Καλυβίων: Γκόλφης, Πασκάλη (52΄Χατζής), Δεγαίτης, Πλίτσης, Ντοβίνος, Δημητρακόπουλος, Χαρίσης, Σύρος (86΄Μπούρμπας), Μπότης, Ναούμ, Καρελιώτης (66΄Ματούλης)

Τριγλία Ραφήνας: Αυγερινός, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου (77΄Κονταρίνης), Τσούκας Ι., Καλογιάννης, Χατζόπουλος, Νταής (46΄Δελαπόρτας), Σένε, Τσούκας Κ., Ζαφειρόπουλος.

Σ.Κ.

Πηγή: sportcity.gr