Τα “Καβούρια του Ασημάκη” προετοιμάζονται για την επάνοδό τους

Τα “Καβούρια του Ασημάκη” μετρούν αντίστροφα για την επάνοδό τους στην κανονικότητα. Από 25 Μαΐου θα είναι πάλι μαζί σας για να σας σερβίρουν φρέσκα ψάρια, θαλασσινά αλλά και ψητά κρεατικά της ώρας…

Υπάρχουν κάποιες ταβέρνες που αποδεικνύουν πως μπορείς να πας για… ψαράκι στην πόλη, χωρίς να έχεις αμφιβολία για το πιάτο που θα σου σερβίρουν και σχεδόν με την ίδια θέα που θα είχες μπροστά σου, εάν έτρωγες το φρέσκο ψάρι σου σε ένα γραφικό κυκλαδίτικο νησί.

Δείτε ακόμα:  Το ALTeR EgO boutique γιορτάζει τα 20 Χρόνια του με τρελές εκπτώσεις bazaar!!!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η ταβέρνα «Τα καβούρια του Ασημάκη». Ανοιχτή κάθε μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, βρίσκεται μέσα στο γραφικό λιμάνι της Ραφήνας και προτείνει μια μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια αλλά και κρεατικά.

Νόστιμες ψαρόσουπες, σαλατούρι, γευστική γαριδομακαρονάδα και ψητά ψάρια, που θα συνοδέψεις με μερακλίδικα ορεκτικά και δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, όλα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Όσο για το κρασί; Υπάρχει εξαιρετικό χύμα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες από τους καλύτερους αμπελώνες της Ελλάδας.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός-Ομόνοια στην οθόνη του Bistro Souvlaki

Ταβέρνα «Τα καβούρια του Ασημάκη»

Ακτή Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, Ραφήνα,

τηλ. 2294 024551