Τα κρούσματα κορονοϊού στο Κορωπί προκαλούν ανησυχία στην Εύβοια – Δείτε γιατί

Έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους του Ομίλου Νηρέας-Ιχθυοκαλλιέργειες νομού Ευβοίας έχει προκαλέσει η ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού στο τμήμα μεταποίησης στο Κορωπί, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Ομίλου στην Εύβοια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει:

« Από εκείνη την ώρα (Σ.Σ. της γνωστοποίησης των κρουσμάτων) δεν υπήρξε κανενός είδους επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση για το γεγονός, παρόλο που στελέχη από εκεί έρχονται συνέχεια και στις εγκαταστάσεις στην Εύβοια. Αντίστοιχα δεν υπήρξε κανενός είδους μέριμνα για ελέγχους στο προσωπικό.

Δείτε ακόμα:  Ολοκληρώνονται τα έργα πεζοδρόμησης πάνω από το λιμάνι της Ραφήνας

Αντίθετα τόσο στην πρώτη έξαρση της πανδημίας όσο και τώρα η εταιρεία περιορίστηκε στη διανομή μασκών και από κει και πέρα πέταξε την ευθύνη στους εργαζόμενους για το αν τηρούν αποστάσεις.

Όμως την ίδια στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής εργαζόμενοι δουλεύουν στριμωγμένοι σε μικρούς χώρους και μετακινούνται από τμήμα σε τμήμα.»

Το Σωματείο ζητάει την άμεση λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων από την Διοίκηση της Εταιρείας, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Δείτε ακόμα:  Λαμπαρού: Χαίρομαι ιδιαίτερα που άλλο ένα έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής οδεύει προς υλοποίηση, αλλά...

egnomi.gr