Τα πάνω κάτω στον ALPHA – Τι θα γίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο

Ο ALPHA είναι από τα κανάλια που έχουν δει τα ποσοστά τους πεσμένα αυτή τη σεζόν.

Το κανάλι της Κάντζας προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του αφού δύο από τις σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν. Η λογική του προγράμματος δεν άλλαξε αφού η μυθοπλασία κυριαρχεί και πάλι οι σειρές που ήρθαν δεν έχουν τις ίδιες επιδόσεις.

Σημαντικό θέμα για το κανάλι είναι και οι επιδόσεις των τηλεπαιχνιδιών. Ο Χρήστος Φερεντίνος αποτελεί μία σταθερή αξία ωστόσο τη φετινή σεζόν το «Πάνω – Κάτω» που παρουσιάζει στο κανάλι δεν έχει και τόσο μεγάλη επιτυχία. Το ίδιο και η βραδινή εκδοχή του που μεταδίδεται το Σάββατο.

Έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να το αντικαταστήσουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» στο μυαλό των ανθρώπων του ALPHA είναι να φέρουν στο πρόγραμμα το «Super Deal». Το τηλεπαιχνίδι ήταν σχεδιασμένο να βγει το δεύτερο μισό της σεζόν ωστόσο οι χαμηλές επιδόσεις στην prime time κάνει τους ιθύνοντες του καναλιού να σκέφτονται να το φέρουν νωρίτερα.

Το «Super Deal» θα πάρει τη θέση του βραδινού «Πάνω Κάτω» που δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι το «Deal» τα απογεύματα αφού και το καθημερινό «Πάνω Κάτω» δεν έφερε καλές επιδόσεις.

dailymedia.gr