Τα σημαντικότερα… γκολ του Λιβαθινού είναι τώρα!

Ο Σπύρος Λιβαθινός, ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής, πατέρας, σύζυγος, και παππούς, είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος, ο οποίος, έχει περάσει, ποτέ, από την πολιτική ζωή του Δήμου Μαραθώνα.

Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το ανυπέρβλητο ήθος του, και η αξιοπρέπεια του, ακόμη και απέναντι στους ανθρώπους, οι οποίοι, τον έχουν πουλήσει· και η ταπεινοφροσύνη του, στις αγαθοεργίες, τις οποίες ,κάνει πολύ συχνά.

Ποιος από εμάς, έχει ακούσει, για τις δωροεπιταγές, και τα τρόφιμα, τα οποία, μοιράζει σε αδύναμες οικογένειες, κάθε έτος; Ποιος από εμάς, έχει ακούσει, για το πετρέλαιο, το οποίο, δωρίζει κάθε χρόνο σε σχολεία, και σε εκκλησίες της περιοχής, προκειμένου να ζεσταθούν τα παιδιά μας; Ποιος από εμάς, έχει ακούσει, για την προμήθεια νερού, την οποία, πληρώνει κάθε μήνα για τους υπαλλήλους του Σταθμού των Απορριμματοφόρων;

Δείτε ακόμα:  Νέες πληροφορίες για τη φωτιά στα Σπάτα - Σχολικό τυλίχθηκε στις φλόγες! (φωτό & βίντεο)

Ποιος από εμάς, άκουσε για την οικονομική κάλυψη του ρουχισμού, μίας γυναίκας άστεγης, της περιοχής μας;
Αυτά και άλλα πολλά, κανείς δεν τα έμαθε, ένεκα υψηλού ήθους του ιδίου. Μάλιστα, αυτές είναι μερικές μόνο από τις ευεργεσίες του Λιβαθινού, τις οποίες, κατάφερα να εκμαιεύσω από τον ίδιο, και θεωρώ ότι είναι άξιες αναφοράς, και επισήμανσης, προκειμένου να αντιληφθούμε ότι συνεχίζουν και υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι, προσφέρουν έργο ανιδιοτελώς.

Υ.Σ. Σπύρο, ξέρω ότι δεν προμοτάρεις τις πράξεις σου, αλλά εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο!

Δείτε ακόμα:  Δημοπράτηση όλων των μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων & λυμάτων για Ραφήνα, Σπάτα, Μαραθώνα,Παλλήνη & Μαρκόπουλο

Κ.Π.Κ (13/05/2021)