Τα ταχύπλοα που έχουν “πνίξει” στο καυσαέριο τη Ραφήνα!


Στη γραμμή από Ραφήνα για Τήνο – Μύκονο και Νάξο βρίσκεται από σήμερα το Flying Cat 4.

Όπως πρώτα και αποκλειστικά σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, χθες Κυριακή λίγο πριν από τις 13:00 το Flying Cat 3 προσέκρουσε σε αβαθή νερά, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο λιμάνι της Μυκόνου και οι επιβάτες του να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτρια εταιρείας.

Έτσι από σήμερα τη θέση του πήρε το Flying Cat 4.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα- Αρτέμιδα: Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Όπως και να έχει όμως είτε με το Flying Cat 4 είτε με το Flying Cat 3, η Ραφήνα κάθε φορά που αυτά τα δύο πλοία είναι στο λιμάνι πνίγεται κυριολεκτικά στο καυσαέριο!

Αυτό γίνεται καθημερινά, σε μόνιμη βάση και μάλιστα τρεις φορές την ημέρα, σαν κακό φάρμακο που πρέπει αναγκαστικά να πάρεις.

Μία το πρωί όταν ξεκινά τα δρομολόγια του, μία το μεσημέρι όταν παραμένει στο λιμάνι με αναμμένες τις μηχανές  μέχρι να αναχωρήσει ξανά για τα νησιά των Κυκλάδων και οι ημέρες μας κλείνουν φανταστικά όταν ξανάρχεται κατά τις 21:00 το βράδυ για να μας φλομώσει ξανά

Δείτε ακόμα:  Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας δεν ξεχνά την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Δεν ξέρουμε τι καύσιμα προτιμά να βάζει η πλοιοκτήτρια εταιρεία στα συγκεκριμένα ταχύπλοα, ξέρουμε όμως ότι η Ραφήνα κάθε φορά εξαιτίας τους γίνεται χειρότερα και από την Ομόνοια με μποτιλιάρισμα σε εποχής προ Covid-19

Ένα έχουμε να πούμε! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!