Τα τρία μέρη του σπιτιού που πρέπει να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς το κινητό

Για κάποιους το κινητό αποτελεί… προέκταση του χεριού τους και κυριολεκτικά δεν το αφήνουν κάπου πάνω από πέντε λεπτά. Ωστόσο θα πρέπει, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να το αφήνουμε κάποιες ώρες ειδικά όταν είμαστε στο σπίτι.

Επίσης, αφήνοντάς το μακριά από 3 συγκεκριμένα μέρη και σημεία του σπιτιού μπορούμε να απολαμβάνουμε ηρεμία και να έχουμε καλύτερη επαφή με την οικογένειά μας. Δείτε τα τρία μέρη του σπιτιού που θα πρέπει να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς και για ποιους λόγους…

Δείτε ακόμα:  Με αυτό το κόλπο μπορείς να αποθηκεύσεις φωτογραφίες από το Instagram

Κρεβατοκάμαρα

Οι περισσότεροι έχουν το κινητό ως πρώτη παρέα το πρωί που θα ξυπνήσουν και τελευταία το βράδυ πριν κοιμηθούν. Αρχικά όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι καλό να έχετε τόση ακτινοβολία δίπλα σας όσο κοιμάστε. Επιπλέον έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση του κινητού πριν τον ύπνο δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε ομαλά και να ξεκουραστούμε. Καλύτερα, λοιπόν, να το αφήνεις όσο το δυνατόν περισσότερο έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Μπάνιο

Δείτε ακόμα:  Στα 10 καλύτερα catering πανελλαδικά για γάμο, το premier catering του κτήματος laforet στο Κολυμβητήριο Ραφήνας!

Αν παίρνεις το κινητό ακόμη και στο μπάνιο τότε σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένοι από αυτό. Άφησέ το απ’ έξω και μείνε μόνος σου για λίγη ώρα. Εξάλλου ο πιο βασικός λόγος είναι ότι το μπάνιο είναι γεμάτο μικρόβια που καραδοκούν.

Κουζίνα

Και πιο συγκεκριμένα τραπέζι της κουζίνας. Όταν κάθεστε να φάτε μην κάνετε τίποτα άλλο πέρα από το να απολαμβάνετε το φαγητό σας. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος στο φαγητό σου μιας και έτσι θα μασάς καλύτερα και δε θα το παρακάνεις τρώγοντας ασυναίσθητα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Το κινητό σίγουρα σε αποσπά στο φαγητό.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Βρέθηκε στην περιοχή Πετρέλαια - Την ψάχνει κανείς...

news.gr