Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία, που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις, που μπορεί να σπιλώσουν την καλή σας εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά και το δείχνετε, οπότε μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει και να εισβάλλει στον ψυχικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα τη θετική τους ανταπόκριση ως επιβράβευση της έως τώρα συμπεριφοράς σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι τα προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν δεν θα είναι ουσιαστικά, αλλά παρενέργειες μιας γενικότερης αδυναμίας τού οργανισμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα καλυτερεύσει, αλλά δεν θα λείψουν κάποιοι σοβαροί προβληματισμοί για τις μελλοντικές σας επιλογές ή τη διαχείριση περιουσιακών σας στοιχείων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας και γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεχτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε τυχόν προσφορές που θα σας γίνουν από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και διερευνήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας ενός σχεδίου που ίσως διαχειριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα γραφειοκρατίας θα επιλυθούν πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να περιμένετε και τη βοήθεια από κάποια άτομα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις. Η καλή σας τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που προβληματίζεστε ιδιαίτερα.

newsbreak.gr