Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου

Κριός
Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σε προκαλεί να ξεφύγεις από ένα μοτίβο κίνησης και σκέψης που σε εμποδίζει να αλλάξεις και να βελτιωθείς. Εάν λειτουργείς βέβαια χωρίς αυτογνωσία μπορεί να πάρεις άθελα σου επικίνδυνα ρίσκα. Ένα αίσθημα αβεβαιότητας σχετικά με τα οικονομικά μπορεί να σου ρίξει τη διάθεση. Μην επαναφέρεις παλιά προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις μια τάση να νοσταλγείς το παρελθόν.

Ταύρος
Οι μετακινήσεις σήμερα διεγείρουν την επιθυμία για κάτι διαφορετικό αλλά μπορεί να μην είναι σαφές το προς τα που πρέπει να κατευθυνθείς. Περιόρισε την παρορμητικότητα σου καθώς οι άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστοι απέναντι σου. Επίσης θα μπορούσε να αισθανθείς πιο ανήσυχη και επαναστατική, καθώς ο Ουρανός που διαπερνά αυτήν τη στιγμή το ζώδιο σου, συγκρούεται με τον Ήλιο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται υπευθυνότητα και ειλικρίνεια. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Ενώ η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη τη μέρα ενθαρρύνει έναν προβλέψιμο ρυθμό, το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. Μπορεί να αισθανθείς διχασμένη ανάμεσα στο να διατηρήσεις τα σταθερά και γνώριμα ή να κάνεις μια αλλαγή. Ένα μικρό μέρος του εαυτού σου μπορεί να απελευθερωθεί από περιοριστικά μοτίβα και μυστικά και να σε οδηγήσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Αναζητάς τη συναισθηματική ασφάλεια από τον αγαπημένο σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς και αναπολείς το παρελθόν.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου

Καρκίνος
Ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό προσφέρει στη μέρα σου απρόβλεπτη ενέργεια ή στοιχεία έκπληξης. Λειτουργείς περισσότερο συναισθηματικά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Η υπομονή σου στα εργασιακά κάποιες στιγμές νιώθεις να εξαντλείται. Πάθος και ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ενέργειες που θα μετανιώσεις μετά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις σε κάνει περισσότερο γοητευτική.

Λέων
Σήμερα ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα απρόβλεπτο γεγονός στα εργασιακά ή ένταση που σχετίζεται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο να συγκρούεται με τον Ουρανό μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις που σχετίζονται με την καριέρα, τους κανόνες και τις ευθύνες. Περίμενε αποκαλύψεις εάν έχεις κρατήσει μυστικά από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Η ανάγκη σου για προσωπικό χώρο και χρόνο είναι κυρίαρχη αυτές τις μέρες με τον Ήλιο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος με τον Ουρανό, μπορεί να κατευνάσει αυτή σου την ανάγκη. Ο Ουρανός συμβάλλει στην ανάγκη επέκτασης, ανάπτυξης και σύνδεσης με αποτέλεσμα να νιώσεις μια εσωτερική σύγκρουση. Η τάση σου να συγκρατείς το συναίσθημα μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου φέρνει στη ζωή σου νέους θαυμαστές.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να αισθανθείς ευαίσθητη σε σημεία που νιώθεις περιορισμένη και να αντιμετωπίσεις συγκρουόμενα συναισθήματα. Αντί λοιπόν να εξεγερθείς απέναντι σε αυτό που νιώθεις να σε πιέζει, προτίμησε να σκεφτείς πιο εποικοδομητικούς τρόπους για να μειώσεις την ένταση και να εκφράσεις την ατομικότητα σου. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς κάτι σταθερό στη ζωή σου και απευθύνεσαι σε λάθος ανθρώπους.

Σκορπιός
Με τον Ήλιο στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αυτές τις μέρες μπορεί συχνά να δίνεις προτεραιότητα στη δουλειά και τους στόχους σου. Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει σε αντιπαράθεση την ανάγκη σου για συντροφικότητα και την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και μοιράσου μαζί του τις σκέψεις και ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μην τις αφήσεις να σε εντυπωσιάσουν.

Τοξότης
Το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εκπλήξεις που κατά κάποιο τρόπο σε αιχμαλωτίζουν. Ένα μάθημα του Ουρανού μπορεί να είναι το να μην ακολουθήσεις πολύ άκαμπτα τους στόχους σου. Η έλλειψη οργάνωσης στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Ζήλια και κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου θα διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τις ανάγκες ή το πάθος σου να σε οδηγήσουν σε λάθη.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Αιγόκερος
Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σήμερα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις ή μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο διχασμένη. Ένα από τα μαθήματα του Ουρανού είναι να μας μάθει να είμαστε πρόθυμοι να αφήσουμε ένα μοτίβο ή συνήθεια που μας κρατάει πίσω. Κάνε τις δικές σου επιλογές και μην επηρεάζεσαι από τους άλλους. Μην εκμεταλλεύεσαι την ανοχή του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Αποφάσισε να κάνεις τις δικές σου επιλογές και όχι να ενδώσεις σε επαναστατικές ή αντιδραστικές κινήσεις και ενέργειες. Με τον Ουρανό σε σύγκρουση με το ζώδιο σου αυτές τις μέρες μπορεί μερικές φορές να αισθάνεσαι ανθεκτική και να μην αντιλαμβάνεσαι το πόσο ευάλωτη είσαι. Επαγγελματικά αδιέξοδα ή διλήμματα είναι προσωρινά. Ανέλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει για μια ακόμα φορά λάθη.

Ιχθείς
Με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε σύγκρουση σήμερα μια αλλαγή σχεδίων, αναξιοπιστία ή μια μετατόπιση συμφερόντων μπορεί προσωρινά να διαταράξει την ψυχολογία σου. Ωστόσο μπορείς να ανακατευθυνθείς σε αλλαγές προγράμματος ή εκπλήξεις που οι αλλαγές μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμες. Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον τομέα της δημιουργικότητας, το ρομαντισμού και της ψυχαγωγίας για αυτό επωφελήσου σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.