Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια κάθε σας ενέργεια. Μην αφήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν με δική τους πρωτοβουλία στα μελλοντικά σας σχέδια. Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν. Πάρτε θέσεις και αποφάσεις ώστε να υπάρξουν εξελίξεις στις συνεργασίες και στον συναισθηματικό σας τομέα. Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν, αλλά μη φοβηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν ισχύ για μεγάλο διάστημα. Εάν φτάσετε στα όριά σας, δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει μικρή εξέλιξη στον συναισθηματικό σας τομέα και ένταση στον εργασιακό σας χώρο, καθώς κάποιοι συνεργάτες σας θα δυσκολέψουν αρκετά. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη με πληθώρα περιστατικών όσον αφορά τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις, εκ των οποίων άλλα θα σας αγγίζουν και άλλα θα σας αφήνουν αδιάφορους. Κάντε καινούργια πράγματα, αποφεύγοντας να τα κοινοποιείτε σε όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συναναστροφές σας θα παίξουν τον βασικότερο ρόλο στη ζωή σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητές σας θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να πιέσετε ή να αγνοήσετε συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με γερά νεύρα και υπομονή για να αντέξετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ερχονται κοντά σας φίλοι με τους οποίους το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας θα είναι ραγδαίες και σημαντικές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο στον συναισθηματικό ή τον οικονομικό τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατέψετε τόσο τα συμφέροντά σας όσο και την υγεία σας. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και μερικές αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

newsbreak.gr