Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από σας θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτή δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καβγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχει φτάσει η στιγμή που δεν γίνεται να περάσει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία να μετατρέψει τον εργασιακό χώρο σας σε πεδίο μάχης.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια αυτών που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε την ιεράρχηση που έχετε κάνει στον επαγγελματικό και τον εργασιακό τομέα σας.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ: Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να λάβουν τέλος. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να πάρετε μια νέα θέση απέναντι στα πράγματα που σας απασχολούν, ώστε να αποδώσετε στο έπακρο. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική ικανότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προστατεύστε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό χώρο.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφεύγετε να προβαίνετε σε επενδυτικά διαβήματα. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της ημέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες.

ΙΧΘΥEΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους. Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν σας

newsbreak.gr