Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Κριός
Ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα το πρωί και μπορεί να δημιουργήσει μια απογοήτευση ή ένα εμπόδιο. Ωστόσο οι καθυστερήσεις ή οι επιβραδύνσεις μπορεί να οδηγήσουν σε χρήσιμες αλλαγές και βελτιώσεις. Διατήρησε το καλό σου προφίλ στα εργασιακά και απόφυγε εντάσεις. Επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά τις δεσμεύσεις.

Ταύρος
Ενώ οι συζητήσεις σήμερα μπορεί να ανοίξουν κρίσιμα θέματα, οι εντάσεις, η υπερβολική σκέψη και η ανάλυση καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Το τετράγωνο του Ερμή μα τον Κρόνο μπορεί να σου υπενθυμίσει την αρνητική πλευρά ενός σχεδίου, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τους φόβους σου. Μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι
Ένα απογοητευτικό σχόλιο σήμερα νωρίς το πρωί μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση όμως μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα σημεία που έκανες το λάθος. Προστάτευσε την καλή εικόνα και το προφίλ σου στα εργασιακά. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και κατανόησε τις ανάγκες του.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Καρκίνος
Με το τετράγωνο σήμερα του Ερμή με τον Κρόνο κάποιες καθυστερήσεις ή μια μικρή απώλεια του έλεγχου στις υποθέσεις σου είναι ένα πιθανό σενάριο. Ακόμα κι αν είναι απογοητευτικά μπορεί να είναι και εποικοδομητικά, για αυτό χειρίσου τα με ψυχραιμία. Απόφυγε τις εντάσεις με συναδέλφους και διατήρησε τις ισορροπίες. Αντιμετώπισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου με ωριμότητα και σοβαρότητα.

Λέων
Ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να προκαλέσει μια απογοήτευση. Ωστόσο οι αλλαγές λόγω αυτού μπορεί να βελτιώσουν τη θέση σου μακροπρόθεσμα. Οι σχέσεις με συναδέλφους χρειάζονται προσοχή προκειμένου να έχεις τη στήριξη και υποστήριξή τους. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου.

Παρθένος
Το τετράγωνο σήμερα του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αποθαρρυμένη ή αποκλεισμένη. Οι εντάσεις μπορεί να περιστρέφονται γύρω από αξίες ή προσεγγίσεις. Η τάση σου να υπεραναλύεις τα γεγονότα στα εργασιακά είναι εμπόδιο στις επιδώσεις σου. Ζήλιες, γκρίνιες και κτητικότητα από πλευράς σου διαταράσσουν τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Ζυγός
Οι ενέργειες σήμερα είναι λίγο τεταμένες και σου δημιουργούν εκνευρισμό καθώς και μια έλλειψη συγκέντρωσης. Ιδιαίτερα πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά για αυτό κινήσου δυναμικά και περιόρισε το άγχος. Μια είδηση ή πληροφορία σε επηρεάζουν αρνητικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου.

Σκορπιός
Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα το πρωί είναι προσωρινά ευκολότερο να δεις τα μειονεκτήματα μια κατάστασης. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις μιας και βρίσκεσαι με μια φάση έντονης ανυπομονησίας. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από κακοτοπιές και καλοθελητές.

Τοξότης
Μια προσωρινή έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου ή και τους άλλους σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες αρνητικές σκέψεις, για αυτό απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αποφάσεις. Επικεντρώσου περισσότερο στα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μην γίνεσαι επικριτική και σκληρή απέναντι στον αγαπημένο σου.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Αιγόκερως
Κάποια ψυχική ένταση φαίνεται να σου δημιουργεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα το πρωί. Μέσα από συγκρούσεις ή απογοητεύσεις μπορείς να εντοπίσεις ή να προσδιορίσεις τρόπους με τους οποίους έχεις περιορίσει άθελα την πρόοδο σου. Τα πρακτικά και καθημερινά προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου έχουν απομονώσει το πάθος και το συναίσθημα.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια ή καθυστερήσεις και είναι προτιμότερο να διατηρήσεις την αίσθηση του χιούμορ σου. Απόφυγε τις αποφάσεις και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά. Περιόρισε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ανάλαφρα θέματα.

Ιχθείς
Προς το παρόν οι μέτριες φιλοδοξίες φαίνονται αποτελεσματικότερες και η επιβράδυνση για την επίλυση προβλημάτων έχει νόημα. Μια θαμμένη απογοήτευση ίσως έρθει στην επιφάνεια και να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση. Τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες και μην τις αναβάλεις. Προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου με εντελώς λάθος τρόπο.