Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Κριός
Σήμερα η όψη Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας, φέρνει ένα κάπως απρόβλεπτο ή αποπροσανατολιστικό θέμα στην επιφάνεια και αναστατώνει την καθημερινότητα. Ωστόσο το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου. Το ερωτικό πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου ανεβαίνει κατακόρυφα.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 4ο οίκο σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και εσύ εστιάζεις περισσότερο από το συνηθισμένο το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και το σπίτι. Ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού πιθανά να προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στο πρώτο μισό της ημέρας διάφορα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά, κυρίως σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία και μεταφορά. Αναγνώρισε την ανάγκη σου για μεγαλύτερη και περισσότερη ελευθερία και χώρο. Μια ανανέωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι απαραίτητη για αυτό και θα πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό.

Δείτε ακόμα:  Αυτά τα ζώδια θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα

Καρκίνος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου διεγείροντας την ανάγκη σου για περισσότερη σταθερότητα. Μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες σε εργασιακά και οικονομικά. Υπάρχουν όλες οι προοπτικές και συνθήκες για να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Λέων
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αφήσει κάποια πράγματα στον αέρα ή σε εκκρεμότητα. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με άλλους ή να πρέπει να αντιμετωπίσεις αναξιόπιστα γεγονότα. Οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου προβλέπονται καυτές και παθιασμένες.

Παρθένος
Σήμερα φαίνεται να λαχταράς μια αλλαγή ρυθμού ή κάποια άλλη μορφή συναισθηματικής ανανέωσης. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στο πρώτο μισό της ημέρας και δημιουργεί κάποιες χαμένες συνδέσεις ή αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο αργότερα και το συναίσθημα κυριαρχεί. Έτσι εξασφαλίζεται όμως και μια ιδανική βραδιά με τον αγαπημένο σου.

Ζυγός
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στο πρώτο μισό της ημέρας επιβάλει αλλαγές για τις οποίες πιθανά να μην έχεις προετοιμαστεί. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να δημιουργήσουν μια σύγχυση, καθώς εκπληκτικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Η στάση και προσφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δεν τον αφήνουν αδιάφορο και ανταποδίδει.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Σκορπιός
Η Αφροδίτη σχηματίζει μια σκληρή όψη με τον ακανόνιστο Ουρανό και μπορεί να υπάρξουν κάποια μικτά συναισθήματα ή ένταση. Ωστόσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την όψη και να απελευθερωθείς από μια κακή συνήθεια ή αρνητική ρουτίνα. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι δίκαιη και αντικειμενική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενθουσιάζοντας τις αισθήσεις και εντείνοντας την ανάγκη σου για αλλαγή στους ρυθμούς σου. Μια αποσταθεροποιητική διέλευση στο πρώτο μισό της ημέρας της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε οδηγεί σε νέα συναισθήματα. Είναι ιδανική η μέρα για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Αιγόκερως
Μια δύσκολη πτυχή το πρώτο μισό της ημέρας της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε οδηγεί σε συγκρουόμενα συναισθήματα, καθώς παλεύεις με την επιθυμία εναρμόνισης και ανάγκης σου για ανεξαρτησία. Για αυτό πρόσεξε τις ιδιοτροπίες καθώς οι επιθυμίες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Η αφηρημάδα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εργασιακά λάθη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον αγαπημένο σου.

Δείτε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σε μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό σήμερα στο πρώτο μισό της ημέρας και δεδομένου ότι η Αφροδίτη κατασκηνώνει στον τομέα των συνεργασιών σου ίσως δεν πρέπει να βιαστείς ή να στηριχτείς σε κάποιον. Διατήρησε την εντιμότητα και ειλικρίνειά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου.

Ιχθείς
Ενώ η αίσθηση της τάξης και της αρμονίας στη ζωή αλλά και τις υποθέσεις σου είναι προτεραιότητά σου, σήμερα ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναστατώνει τις μετακινήσεις και το πρόγραμμά σου. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά και απαιτεί οργάνωση. Τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον ερωτικό σύντροφό σου εδώ και καιρό σήμερα επιδίωξέ τη.