Τάσος Νούσιας: Αποκάλυψε τον δολοφόνο του Στεφανή στον «Σασμό»

Ο Τάσος Νούσιας ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”. Ο ηθοποιός που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας τηλεοπτικής σειράς του Alpha “Σασμός” και που ο θάνατός του στη σειρά έχει προκαλέσει αναταραχή στο twitter μίλησε για τον ρόλο του προχωρώντας και σε κάποιες αποκαλύψεις.

Μέσα σε όλα, ο Τάσος Νούσιας περιέγραψε και ένα τραγελαφικό σκηνικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της σκηνής της κηδείας του στη σειρά. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν τόσο κουρασμένος που την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο φέρετρο και όλοι οι άλλοι από πάνω του έκλαιγαν, τον πήρε ο ύπνος με τον Δημήτρη Λάλο να είναι εκείνος που τον ξύπνησε όταν ολοκληρώθηκε η σκηνή.

Ακόμη, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε και για τον δολοφόνο του Στεφανή λέγοντας πως ύποπτοι είναι 4-5 άτομα και μπορεί το μυαλό των περισσότερων να πάει σε κάποιους προφανείς χαρακτήρες. ίσως θα πρέπει να σκεφτούν ποιος είναι εκείνος που παρακολουθεί τα πάντα και αποτελεί την “κεφαλή” του χωριού.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.