Τατιάνα Στεφανίδου – Πότε ξεκινά το «T-Live» στον ALPHA

Θα ξεκινήσει σύντομα να λέει την «καλημέρα» της στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Επίσημα ο σταθμός ανακοινώνει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα παρουσιάζει την εκπομπή με τίτλο T-Live ώστε οι τηλεθεατές όπως αναφέρεται να ενημερώνονται «με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Δείτε ακόμα:  Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτό το τραγούδι δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει - Το βέτο της στιχουργού

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο.»

Έτσι λοιπόν από Δευτέρα έως και Παρασκευή η Τατιάνα Στεφανίδου θα παρουσιάζει την «T-Live» εκπομπή της στον ALPHA με σκοπό να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο…!

Δείτε ακόμα:  Θωμαή Απέργη: «Εδώ και 12 χρόνια ταλαιπωρούμαι από...»