Ταξίδι-«μυστήριο» για τη Φαίη Σκορδά στην…Ηλεία. Πως και γιατί βρέθηκε εκεί με τα δυο της παιδιά

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η Φαίη Σκορδά βρισκόταν ή στο πατρικό της στο Κιλκίς ή στην Τήνο όπου διατηρεί βίλα από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάγκα.

Κι όμως, φέτος τον 15Αύγουστο, η Φαίη επέλεξε έναν μάλλον… περίεργο για εκείνη προορισμό, την Ηλεία όπου πέρασε τις διακοπές της. Μάλιστα, ανήμερα της Παναγίας επισκέφτηκε με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, γνωστό μοναστήρι της περιοχής.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από τις προσέλευσή στη Μονή της Σκαφιδιάς στην περιοχή όπου κάνει τις διακοπές της και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά από τη Μονή της Σκαφιδιάς», ενώ ανέβασε κι ένα story με την εικόνα της Παναγίας από το εσωτερικό.

Τι δουλειά, λοιπόν, είχε η Φαίη στην… Ηλεία; Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί με φιλική παρέα για να επισκεφθεί το συγκεκριμένο μοναστήρι και όχι μόνο, όμως όπως μάθαμε, στην παρέα αυτή υπήρχε κάποιος που έδειχνε ιδιαίτερο αλλά και διακριτικό ενδιαφέρον για εκείνη. Η Σκορδά, πάντως, ήταν τυπική και κρατούσε αποστάσεις ασφαλείας κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει. Άλλωστε, είχε μαζί τα δυο αγόρια της οπότε…πάσα αρχή παυσάτο! Η Φαίη είναι πάνω απ΄όλα μητέρα και το αποδεικνύει καθημερινά με όλους τους τρόπους…

Δείτε ακόμα:  Φάρμα: Πήρε την αρχηγία για πρώτη φορά και έγινε χαμός

 

Πηγή: patkiout.gr