Τέλος από την Αρτέμιδα ο Ράσα!

Όπως ήταν λογικό από τον ΑΟ Άρτεμις αντέδρασαν άμεσα μετά το θέμα που προέκυψε με τον Φιόρντι Ράσα, τον οποίο και απέπεμψαν από την ομάδα.

Όπως σας είχαμε τονίσει και στο Live της ημέρας ο μεσοεπιθετικός των μπλε έκανε απαράδεκτη ενέργεια και πέραν της βαριάς τιμωρίας που επίκειται από την ΕΠΣΑΝΑ, επρόκειτο να υπάρξει και τιμωρία από την ομάδα του!

Όπερ και εγένετο με το ΔΣ του ΑΟ Άρτεμις να προχωρά στη λύση της συνεργασίας με τον Ράσα, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Πρωτέα χτύπησε τον επαναλαμβανόμενα τον διαιτητή της αναμέτρησης Ζαχαρόπουλο, ο οποίος του είχε δείξει δευτερόλεπτα νωρίτερα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό είχε σαν συνέπεια να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι και το διαιτητικό τρίο να αποσυρθεί στα αποδυτήρια, ενώ μετά από περίπου ένα τέταρτο η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Με εμπειρία και «φανέλα» η Κάουντι

Στην ανακοίνωση του ΑΟ Άρτεμις αναφέρονται τα εξής:

«ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΦΙΟΡΔΙ ΡΑΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χ.ΣΕΡΕΤΗΣ Ν.ΜΠΟΥΡΔΟΠΟΥΛΟΥ»

epsanastisentra.blogspot.gr