Τέλος οι φάρσες του τρόμου! Θορυβημένος ο ΑΝΤ1 μετά την αποκάλυψη ότι έρχονται ασφαλιστικά και παρέμβαση του ΕΣΡ

Μόλις τέσσερις μέρες πριν, το PatKiout.gr αποκάλυπτε την «βόμβα» που ετοιμάζεται να σκάσει στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή με τις φάρσες του τρόμου που παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, μιλώντας για δικαστήρια από την πλευρά της Ειρήνης Κολιδά και απορώντας γιατί ο Σάββας Πούμπουρας δεν είναι στη φυλακή!

Ο παρουσιαστής του “Best Friend’s Fear” που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων για την αγριότητά της, ήταν χθες καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου ουσιαστικά μάς επιβεβαίωσε αναφορικά με τις αντιδράσεις και προανήγγειλε το τέλος.

Πιο συγκεκριμένα ο Πούμπουρας είπε: «Περίμενα ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για τις φάρσες από την αρχή. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Το concept της εκπομπής υπάρχει και είναι αμερικάνικο. Τα σενάρια τα γράψαμε εμείς, υπάρχουν και κάποιες που είναι τελείως από το κεφάλι μου» ενώ παράδέχθηκε πως υπήρξαν άτομα που δεν προσέγγισε καν επειδή ήξερε πως δεν «σήκωναν» τις φάρσες: «Δεν θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Επιλέγουμε άτομα που θα “σηκώσουν” τη φάρσα. Αν ήταν να κάνουμε μια μετριότητα δεν θα ήθελα να έχω συμμετοχή. Υπήρξαν φορές που ήρθα σε σύγκρουση με την παραγωγή, άλλες φορές πίεσα, άλλες δεν τα κατάφερα. Θέλουμε πάρα πολύ να το παίζουμε άνετοι οι άνθρωποι του χώρου μας, αλλά δεν είμαστε. Κάναμε 40 φάρσες και θα παίζουν 3 σε κάθε εκπομπή».

patkiout.gr