Τέλος ο γάμος του Σφακιανάκη – Πολύ άσχημα τα νέα για τον τραγουδιστή

Γιατί έχει… εξαφανιστεί και ο σοβαρός λόγος που ζει πλέον ολομόναχος στο Λαγονήσι. Τι αποκαλύπτει δημοσίευμα περιοδικού.
Οριστικό τέλος μπήκε στο γάμο του Νότη Σφακιανάκη με τη γυναίκα του Κίλι, σύμφωνα με το περιοδικό ciao.

Ο έγγαμος βίος του Σφακιανάκη και της Αγγλίδας Κίλι μόνο ανέφελος δεν χαρακτηρίζεται, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο άσχημη που οι δυο τους μένουν χωριστά από το καλοκαίρι και αφού προηγήθηκε μεγάλος καβγάς. Η σύζυγος του αγαπημένου ερμηνευτή δείχνει να έχει εξαντλήσει όλα τα αποθέματα υπομονής που διέθετε και θεωρεί πως το καλύτερο για την ίδια αλλά και για τον Σφακιανάκη είναι να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς…

Θυμίζουμε, ότι το ίδιο περιοδικό, πριν από μερικούς μήνες είχε γράψει για το ζευγάρι.

Οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στο αδιέξοδο

«Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι ανέφεραν ότι τρεις είναι οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την Κίλι στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο.

Σύμφωνα με εκείνη, ο σύζυγός της έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν επιτρέπει σε κανέναν -ούτε καν στην ίδια- να τον πλησιάσει. Η κρίση έγινε ακόμη πιο έντονη λόγω των ταξιδιών που πραγματοποίησε ο Σφακιανάκης στην Κω και όπως αναφέρει η γυναίκα του, εξαφανιζόταν για ημέρες.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η Κίλι χρεώνει στον άντρα της ότι ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά του και το τραγούδι με συνέπεια να μη διαθέτει καθόλου χρόνο για να τον μοιραστεί μαζί της. Όπως υποστηρίζει, το μυαλό του βρίσκεται στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, ενώ τα της οικογένειας έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Όλα τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο ζευγάρι. Κατά την Κίλι, μια γυναίκα που διατηρεί χαμηλό προφίλ, οι δυο τους είναι πλέον σαν ξένοι. Έχουν απομακρυνθεί και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι βαριά. Η ίδια θεωρεί πως πλέον το γυαλί όχι απλώς έχει ραγίσει αλλά έχει σπάσει και έγινε συντρίμμια, άρα δεν μπορεί να κολλήσει. Μοιάζει πεπεισμένη ότι η κατάσταση έχει καταστεί μη αναστρέψιμη»

Σφακιανάκης και Κίλι είχαν μείνει ξανά για ένα διάστημα χωριστά, όμως τότε είχαν αποφασίσει να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους. Αυτή τη φορά, το διαζύγιο φαίνεται πως είναι οριστικό…

sportdog.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.